Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, szeretem?
sziasztok L:16 :D
volt egy fiu akit nagyon de nagyon szerettem es egy csodas napon megkaptam. Minden szep es jo volt de kezdtunk eltavolodni egymastol :( es en megcsaltam valakivel :((
kozben kiderult hogy o nagyon szeretett ami be is bizonyosult de akkor mar keso volt hisz mar mindent tudott :)
Sokaig nem is beszeltunk egymassal mignem egy nap kuldott egy sms-t es elkezdtunk beszelgetni pont ugy mint regen :)
nagyon jo erzes volt :)
Kesobb kiderult hogy mindketten erzunk meg valamit a masik irant :(
O megint akarna velem jarni es en is szeretem ot de el szeretnem mondani neki h o fontos nekem es szeretem ot de szerintem nem en vagyok neki az igazi es sokkal jobb csajt is talalhat maganak mint en :)
hogy tegyem ezt legyszi segitsetek.....fontos volna :)
Szia!
Szerintem mondd el neki a kételyeidet, ennél nincs jobb út.
Egyetértek az 1. kommentelővel.
Szörnyű.
Viszont annyit mondok, hogy csak simán mondd el neki amit ide leírtál nekünk, hogy nem te vagy az igazi a srác számára.
A megcsalásból viszont tanulj...szerintem sose csinálj többé ilyen csótányságot. Inkább dobj ki valakit, minthogy megcsald.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!