Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor szeretem?
Figyelt kérdés
2 hónapja vagyok együtt egy fiúval.. De néha úgy érzem, hogy nem szeretem.. Amikor megyünk az utcán kézenfogva, van hogy elsírom magam, mert tudom, hogy hazudom neki. Máskor meg nagyon hiányzik mikor nincs velem.. Néha úgy érzem egy idegen embernek mondom hogy 'szeretlek'. Pedig egyszer amikor félreértettem egy üzenetét, és azt hittem szakítani akar velem, akkor elkezdtem bőgni... Egyszerűen nem tudom mit érzek, vagy hogy mi legyen... Szerintetek?
14/L
2013. dec. 21. 19:10
2/12 anonim válasza:
adj még időt magadnak és kiderül!
4/12 anonim válasza:
Najó engedd vissza nővéredet a géphez!
5/12 anonim válasza:
Szerintem ennyire bárki mást is szeretel...
6/12 anonim válasza:
Te sem tudod mit akarsz. Nem tudom minek vagy vele.
7/12 A kérdező kommentje:
"Kedves" kommentelők! Nem a véleményeteket kértem a korommal kapcsolatban. Az, hogy ti ennyi idősen mint én még babáztatok, az legyen a ti dolgotok, de had döntsem már el én, hogy mennyire vagyok érett bizonyos dolgokhoz.. én a véleményeteket kértem, hogy ti, mint külső szemlélők, hogy látjátok a dolgokat, és nem kioktatást szerettem volna kapni. köszönöm
2013. dec. 21. 19:19
8/12 anonim válasza:
Miben hazudsz? Nem szép dolog.
Én is ennyi idős vagyok és teljesen normális hogy van barátom. Ez a legkevesebb. Hála a jó égnek már a nehezén átverekedtem magam (korbeli sajátosság). A kérdező még nagyon lázad. Szerintem szereted csak hullámzóan fedik egymást az érzelmeid. Ennyi az egész. :)
9/12 anonim válasza:
"kedves" kérdező! véleményt kértél, megkaptad. ha annyira nagylány vagy 14 évesen, akkor miért mondod hogy "szeretlek" egy olyan fiúnak akit valójában nem szeretsz? ha szerelmes lennél, nem kételkednél. elárulom nagylány, azért kételkedsz mert csak kapcsolatot akarsz, de nem ezt a fiút. kell valaki, de nem ő. vele csak beéred nem nem ő a szerelmed.
10/12 A kérdező kommentje:
nem valaki kellett.. akkor elmagyarázom.. én nem úgy értettem hogy most nagylánynak tartom magam, csak szerintem 14 évesen nem feltétlen muszály babáznim, és ha úgy érzem akkor lehet barátom is.. nem úgy jöttünk össze, hogy én feltétlen pasit akartam, én soha életemben nem pasiztam, csak ő elhívott randira és összejöttünk. ennyi. és azért mondtam neki hogy szeretem mert régebben tényleg éreztem, de mostanában, tényleg hullámoznak az érzelmeim, de ha ő is mondja hogy szeret, akkor én is, mert ha nem az szerintem rosszul esne neki..
2013. dec. 21. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!