Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy kaphatnám vissza?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kaphatnám vissza?

Figyelt kérdés
Holnap lennék 2 hónaposak a párommal. Ő Dunaújvárosban lakik és 19 éves, én pedig Szekszárdon és 20 éves vagyok. Szóval Távkapcsi...Nem tudom mi miatt, de én nagyon sokat veszekedtem vele.. minden apróságon ... Mivel tudnám ezeket elkerülni? ... Sajnos odáig fajult a dolog hogy ő ma reggel szakított velem... Hogyan tudnám vissza szerezni? ... Letiltott facebookon, új telefonja van és új száma azt meg nem tudom... Azért akarom megmenteni mert tudom és érzem hogy Szeret! Felejtsem el vagy hagyjam le nyugodni? Mi tegyek? ( 2 hónapos terhes vagyok ) Köszönöm!!! 20/L

2013. dec. 23. 08:28
 1/9 anonim válasza:
Tudja h terhes vagy?
2013. dec. 23. 08:31
 2/9 A kérdező kommentje:
Tudja! Közösen akartuk.
2013. dec. 23. 08:32
 3/9 anonim válasza:

Biztos hogy ő is akarta ? Mert általában ilyenkor szoktak lelépni a pasik :( ..

Amúgy megtartod?

2013. dec. 23. 08:44
 4/9 anonim ***** válasza:

2 hónapos távkapcsolat, ahol gyereket terveztek és már két hónapos terhes vagy. Tehát összejöttetek, és az első randin összeraktatok egy előre, jól átgondoltan tervezett gyereket.

Ez most mi ez???

2013. dec. 23. 09:21
 5/9 anonim ***** válasza:

Ilyenkor fogom a fejemet. :/

Távkapcsolat, egyből gyermekáldás, szakitás. A nevét legalább tudod?

A veszekedős éned + a gyerkőc együtt nem kicsit elriasztó.

Ugye nem "véletlenül" teherbe estél, ("véletlenül" hátha elvesz, és eltart alapon) hanem valós a baleset?

Ha nem aljas indokból elkövetett az áldott állapot,akkor is nagyon kell majd pitizned. Szerintem személyesen van még esélyed. Mivel más csatornák gyakorlatilag halottak, és a személyesnél nincsen jobb, és a tét is nagy, jobb ha odamész.

És a picit ne öld meg! Nem tehet róla, pláne nem halált érdemel.

2013. dec. 23. 10:08
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem megyek el hozzá mert nem tudok kiigazodni Dunaújvárosban, nem tudom hogy merre lakik ... semmit! Am neem rögtön estem teherbe... 30.án lesz 2 hónapja
2013. dec. 23. 11:06
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem kb. mindegy mit csinálsz, kerülné az apaságot.

Eléggé jellemtelen alak, te meg hát....

2013. dec. 23. 11:33
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de csak azt akarta hogy vegyem el a szüzességét és ennyi.. nem is szeretett! Am. megsikerült elvetélnem :(
2013. dec. 23. 14:27
 9/9 anonim ***** válasza:
ma reggel 08:28-kor két hónapos terhes voltál és szintén ma 14:27-kor sikerült elvetélned. Ez most komoly?
2013. dec. 23. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!