Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolati probléma, segítene vki? (többi lent)
Párommal lassan 2 éve vagyunk együtt. Én 22/L, ő 21/F.
Az ő életvitele és az én viteletem nagyban eltér, és már úgy érzem nem bírom elviselni sem őt, sem a családját. Náluk normális dolog, h este összeül a család és vedelnek. Mondhatni náluk ez ilyen családi hagyomány, hogy mindenki alkesz. Nálunk sose ivott senki, és egyébként is gyűlölöm az alkoholistákat, és hiába kérem h ne igyon, mindig felhozza minden este, hogy igyunk. A másik, hogy az anyjáéknak ő a kicsi picike fiacskája, képtelen azzal szembenézni h a kicsi fiacskájuk egyszer ki fog repülni, tisztára meg vannak veszve. Most akarják a Nyári konyhát átépíteni és felújítani, h majd költözzünk oda, h minél közelebb legyünk egymáshoz. (kb 5-10 méter van a két "lakás" bejárata között. Még ha barátom nem lenne ilyen anyucifüggő, mint amilyen kicsi fiacskám függő az anyja de nem. Csak az a szent, amit anyuci mond, meg apuci, csak az a jó, csak az az igazság, ők mindent tudnak. Ő nekik vmi kiesik a szájukon már vigyázzban áll, csettintenek már ugrik, megy ide-oda amoda, én kérek valamit le van szarva.
Náluk megszokott, h éjfélkor még nekikezdenek bezabálni egfy fél disznót, nálunk ez sem volt normális. Ők képesek délig fetrengeni (ami persze a mindennapos másnaposságot nézve talán még normális is) én kelek időben 9körül csinálom a dolgom. Hozzájuk takarítónő jár, állandóan a pizzát rendelik, meg a kaját, barátom egy rohadt rántottát nem bír megcsinálni. Azt hiszem, én ezt nem bírom már tovább, sem őt sem anyuciékat.
Fiatal még és megváltozhat? Vagy a családi lusta semmirekellő alkoholista családi példát ő is viszi tovább?
Megéri vele maradnom?
21 éves , ő már a büdös életbe nem fog megváltozni , mivel nem akar.
Csak azért vagy vele mert néha rátör a szent és "aranyos"? Ha neked ennyi az igényed , akkor ne csodálkozz ,hogy így élsz. Ha meg eleged van az egészből szakíts és keress egy normális embert magad mellé
Először is miért vagy kisfiúval? 30 éves igazi érett NORMÁLIS férfi mellett kellene lenned. Aztán meg ha ennyire eltér az értékítélete a tiédtől, akkor hogy hogy nem hagytad ott a fenébe pár nap után amikor szembesültél mindezekkel?
Benned van a baj. Nem is kicsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!