Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van a barátommal?
Nem érdekli.
Nem valószínű, hogy komolyan gondolja veled...
nem tudja kezelni a helyzetet, nem akar rossz tanácsot adni, ezért inkább nem mond semmit
az hogy nem érdekli, az egy másik dolog, a beszélgetések 90%ából olyan dolgokat tud meg az ember, amire nem kiváncsi, csak azért kérdezte meg, hogy elmondhassa hogy ő hogyan áll ezzel, vagy csak azért hogy érezd hogy törődik veled
Érzelmileg lehet nulla. Persze ez is csak egy találgatás. Tőle kéne megkérdezni. Ezt csak azért merem állítani, mert az én barátom is ugyanilyen volt. Akárhányszor elmondtam neki a problémám vagy mi bánt, így reagált, menekült, homokba dugta a fejét. És nem csak az én problémáimmal volt így. Ha kettőnk között nem működött valami, akkor is így reagált. Szóval a kommunikáció sem volt tökéletes, így teljesen tönkrement a kapcsolatunk két év után.
Jobb ha most lépsz, és próbálod vele megbeszélni. Ha nem megy, akkor szakíts, mert csak rosszabb lesz. Tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!