Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi van a barátommal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van a barátommal?

Figyelt kérdés
A barátommal 4 hónapja vagyunk együtt.szeretjük egymást.De ha problémám van akkor nem vigasztal meg hanem inkább elkerül.Szóval nemrég volt hogy összevesztem a szüleimmel és nagyon padlón voltam,és mivel viszonylag messze vagyunk egymástól így facebookon cseteltünk.És amikor rákérdezett hogy mi bajom elmondtam neki,erre csak annyit mondott mondott hogy rossz lehet aztán elköszönt és elment aludni engem meg otthagyott.És ez nem az első eset.Mi van vele?Nem tudja kezelni a helyzetet?vagy nem érdekli?Hogy vegyem rá hogy ilyenkor csináljon valamit?

2013. dec. 16. 21:07
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem érdekli.

Nem valószínű, hogy komolyan gondolja veled...

2013. dec. 16. 21:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Legyél már önálló ember. Most partner kell vagy óvóbácsi?
2013. dec. 16. 21:10
 3/6 anonim ***** válasza:

nem tudja kezelni a helyzetet, nem akar rossz tanácsot adni, ezért inkább nem mond semmit

az hogy nem érdekli, az egy másik dolog, a beszélgetések 90%ából olyan dolgokat tud meg az ember, amire nem kiváncsi, csak azért kérdezte meg, hogy elmondhassa hogy ő hogyan áll ezzel, vagy csak azért hogy érezd hogy törődik veled

2013. dec. 16. 21:11
 4/6 A kérdező kommentje:
Kedves 2# nekem egy olyan barát kell aki meghallgat és megvigasztal.És ő ezt nem teszi meg és csak...csak félek
2013. dec. 16. 21:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem szakítani kell vele. Vagy esetleg kérdezd meg, hogy mi áll annak a hátterében, hogy elköszönt, és lement. De ne így kérdezd, hogy nem tudta-e volna kezelni, mert ne add a szájába a szavakat, mert akkor úgyis arra fogja, hanem ő adjon egy épkézláb és elfogadható magyarázatot magától. Ha azt mondja, hogy nem tudta kezelni, akkor még szeret, csak tényleg nem tudta, ha nem ehhez hasonlót mond, akkor szerintem nem is szeret.
2013. dec. 16. 21:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Érzelmileg lehet nulla. Persze ez is csak egy találgatás. Tőle kéne megkérdezni. Ezt csak azért merem állítani, mert az én barátom is ugyanilyen volt. Akárhányszor elmondtam neki a problémám vagy mi bánt, így reagált, menekült, homokba dugta a fejét. És nem csak az én problémáimmal volt így. Ha kettőnk között nem működött valami, akkor is így reagált. Szóval a kommunikáció sem volt tökéletes, így teljesen tönkrement a kapcsolatunk két év után.

Jobb ha most lépsz, és próbálod vele megbeszélni. Ha nem megy, akkor szakíts, mert csak rosszabb lesz. Tapasztalat.

2013. dec. 16. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!