Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok a barátommal ilyen türelmetlen?
Vagy mégis a munka miatt meg a suli miatt vagy ilyen. Észre sem veszed, de talán idegileg kész vagy. Csak mivel a barátoddal intimebb kapcsolatban vagy, úgy gondolod, hogy neki mondhatsz bármit meg ilyesmi...ugyanakkor egy ismeretlen emberre jó benyomást kell tenni egy munkahelyen.
Illetve csoporttársaknál is ez a helyzet.
periódusok vannak. Van h két három hétig minden oké, utána jönnek ezek a kis veszekedések, amik rendre abból alakulnak ki, h én nem vagyok képes elviselni a kritikát, és minden kis hülyeségen megsértődöm.
Lehet h most azon is stresszelek, h a karácsonyi szünetben nem látjuk majd egymást 3 hétig, de logikus az lenne, h mindent megtennék h az utolsó pár nap még szép legyen, helyette inkább hisztizem, h ne fájjon úgy az elválás...nem tudom
Három hétig nyugis vagy, aztán egy hétig ugrasz? Nem, ötletem sincs miért lehet...
De ha nem ez, akkor is sok oka lehet. Talán bizonytalan vagy, ezért kipróbálod, hogy ilyen viselkedéssel is marad-e melletted.
Gondolj arra, mit érzel olyankor! Mikor, milyen helyzetben érezted ezt korábban? Volt-e általános iskolában egy szigorú tanárod, aki csak a tökéletest fogadta el, egyébként megalázott, vagy anyádnak, apádnak lehetetlen volt megfelelni, folyton csak kritizált...
Mit vársz egy párkapcsolattól? Mit vársz ettől a párkapcsolattól? Szerinted jó irányba halad? Az előző barátaiddal is volt ilyen?
Jó a szex, van orgazmusod, elegendő alkalommal csináljátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!