Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk véleményére lennék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk véleményére lennék kiváncsi akikkel a barátnőjük szakított, volt aki visszatudta hódítani ha igen hogyan? Miket csináltatok? Mennyi időbe telt? és utána mennyi ideig tartott? Stb.

Figyelt kérdés

2013. dec. 16. 13:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

5 évig voltunk együtt a barátnőmmel. Sajnos szakított velem, nagyon hirtelen, de rájöttem hogy a nők tárolják ezt magukban, hogy teljesen biztosak legyenek benne. A kapcsolatunk alatt csak egyszer mondta ki, amikor biztos volt benne.

Én szinte könyörögtem, hogy ne tegye mert szeretem. Ez nem hatotta meg. És az a legrosszabb hogy főleg az én hibámból történt. Nem azt mondom hogy nem volt hűséges, de szerettem flörtölni, nem foglalkoztam vele eleget és végül gyengült az érzelem benne. A lényeg...szakított, 3 nap múlva már mással járt.

Én eztán nagyon mélypontra kerültem, letiltottam faceről meg minden. Harag is volt bennem természetesen. 3 hónapig nem is hallottam róla, aztán megtudtam hogy szakított a pasijával. Mivel még ugyanannyira szerettem, megkerestem. De sajnos előjöttek a régi sérelmek. Én egyből kapcsolatot akartam, de ő nem. Sokat veszekedtünk, volt hogy hetekig nem beszéltünk.

Ennek már lassan fél éve. Most óvatosan közelítek hozzá, türelmes vagyok. Nem éreztetem hogy kapcsolatot akarok, csak elvagyunk, sok időt töltünk együtt. Mindketten biztosak vagyunk benne hogy mi egymásnak vagyunk teremtve, így megvan a közös hang. Azt mondom idő kell a bizalmat újra felépíteni, de én már jó úton járok. Sok sikert

2013. dec. 16. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!