Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az nagyon furcsa, ha 22 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az nagyon furcsa, ha 22 éves vagyok, de még soha nem volt barátnőm, és szerelmes sem voltam soha senkibe?

Figyelt kérdés
Anyukámmal és nagymamámmal élek egy háztartásban. Furcsa, mert néha úgy érzem, hogy hiányzik valami v. valaki az életemből. Lehet, hogy most már itt az ideje találnom egy társat?

2013. dec. 12. 11:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

" de hát kinek a pap, kinek a papné."

Egy mondatban állítasz valamit, majd rögtön meg is cáfolod magad. Pont ez a lényeg. Nem vagyunk egyformák, mindenkinek más a fontos. Nincs megírva sehol, hogy az embernek 22 éves korára mit kell elérnie.

2015. dec. 10. 13:12
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz. 26 éves vagyok és eddig kb 2 évet voltam kapcsolatban és 1 évet távkapcsolatban ha összeadjuk az időket. azaz kb 7 évig voltam szingli ha 16 éves koromtól számolom. Nekem bőven elég volt ennyi. Inkább 2-3 hónapos kapcsolataim voltak de azok is csak azért nagyjából mert csak tapasztalatot akartam szerezni. Azt javaslom, hogy egyelőre ne barátnőt keress. Menj végig a környéken és varrj le pár telepi muffot, hogy amikor már a normálishoz érsz azért fel tudj mutatni valamit.
2015. dec. 10. 13:33
 13/14 anonim ***** válasza:

Pf. 33 vagyok, és még én sem voltam szerelmes. Kapcsolatom az volt, de szerelmes nem voltam.

22 évesen kevéssé riasztó, hogy a nagyiddal élsz. 26 körül, már extra ciki, de ez csak az én véleményem.

2015. dec. 11. 11:26
 14/14 anonim ***** válasza:
Az,hogy nem jártál senkivel,az nem furcsa,de az,hogy szerelmes sem voltál,egy kicsit furcsa szerintem :D
2016. okt. 3. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!