Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Két testvérem van és az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két testvérem van és az egyikbe beleszerettem?

Figyelt kérdés
A bátyámnak van egy barátnője, akivel már 6 éve együtt vannak, azóta minden hétvégén együtt vannak, meg minden nap, vagy ő jön ide, vagy bátyám megy oda. Már olyan, mintha ez a lány a testvérem lenne, de minél többet beszélgetünk, rá kell jönnöm, hogy beleszerettem.. Már 14 éves koruk óta együtt vannak, egyidősek én most 19 éves vagyok, ők 20.. nem tudom, mit tegyek.. írjatok légyszives

2013. dec. 12. 06:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Családban marad.
2013. dec. 12. 07:01
 2/9 anonim ***** válasza:
Nincs mit tenni felejteni. Meg kell próbálni másokhoz közeledni nekem is segített habár én fiú vagyok...
2013. dec. 12. 07:06
 3/9 anonim ***** válasza:
Már azt hittem ez egy jó kis perverz kérdés lesz,erre kiderül,hogy nem is a tesódba,csak a nőjébe szerettél bele :/
2013. dec. 12. 07:07
 4/9 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező,akkor most a bátyádba vagy szerelmes vagy az ő csajába,mert bocs de nekem nem tiszta :-(
2013. dec. 12. 07:12
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem értem kibe vagy szerelmes,te fiú vagy vagy lány?
2013. dec. 12. 07:14
 6/9 anonim ***** válasza:

Esetleg a kedves kérdező vezetékneve nem: Lakatos,Rostás,Orsós,Kolompár,Rézműves,Oláh,Gáspár?

Mert akkor teljesen elfogadott.

2013. dec. 12. 08:12
 7/9 anonim ***** válasza:
én se értem az egészet . Most mivan? O.o
2013. dec. 12. 14:12
 8/9 A kérdező kommentje:
én fiú vagyok, 19 éves, tesóm barátnője 20 éves és belé na..:D
2013. dec. 12. 14:48
 9/9 anonim ***** válasza:
az konkrét.
2013. dec. 12. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!