Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 éves vagyok és még nem volt barátnőm. Mit kellene tennem?
Figyelt kérdés
Ha rákérdez egy lány, hogy volt-e már barátnőm, akkor csak hazudni tudok. Oh, igen volt barátnőm. Szóval már eleve hazugsággal indítok. Nesze neked őszinteség. Muszáj mert egy korban hozzám illő lánynak volt már partnere. Szinte sejtem, hogy mit gondolna rólam egy lány. A családomban is kezd szájra kelni, hogy én bizony meleg vagyok, ami természetesen nem így van. Ettől az egész helyzettől rettentően görcsölök.2013. dec. 11. 14:06
11/14 anonim válasza:
Mi az, hogy szinte sejted, hogy mit gondolna rólad egy lány ha elmondod neki az igazat? Azt véletlenül nem sejted, hogy mit gondolna akkor ha később kiderül, hogy hazudtál?
Miért ne lenne jobb egy olyan lányt találnod, akinek nem hazudsz az elején, és később se, megért és elfogad téged így? Nem ez lenne a jobb?
Aki amiatt nem akar tőled semmit, mert nem volt barátnőd, azon nincs mit sajnálnod. Te nem őt kerested, ő pedig nem téged.
12/14 anonim válasza:
Neked klasszikus vagina félelmed van :)
Több verejték gyakorlópályán , kevesebb könnycsepp élesbe :DDD
13/14 A kérdező kommentje:
Nekem semmi bajom a női testrészekkel.
Az egész lényére van szükségem.
2013. dec. 12. 11:36
14/14 anonim válasza:
Nem kell minden lány orra alá dörgölni, sőt igazából még a kiszemelt csajnak sem feltétlenül. Egyszerűen keress egy lányt akiben megbízol és beszéld meg vele. Meg fog nyugtatni a válasza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!