Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 éves vagyok és még nem volt barátnőm. Mit kellene tennem?
Ne görcsölj rá, mert szerintem ez ront legtöbbet a helyzeteden. tudom, hogy ez nem könnyű, de próbáld meg. Nem tudom pontosan, hogy kit tekintesz korban hozzád illő lánynak, de én 21 évesen biztos nem akadnék ki rajta, ha azt mondaná az, akivel ismerkedek, hogy még nem volt barátnője (függetlenül attól, hogy nekem már volt partnerem). Biztosan feltenném a kérdést, hogy miért, de nem támadásból, csak kíváncsiságból.
Próbálj minél többet társaságba járni, ismerkedni és szerintem ne indíts hazugsággal, mert egyszer úgyis kiderül és akkor lehet, hogy már késő lesz magyarázkodni.
Közhely ugyan, de aki emiatt megszakít egy jól haladó ismerkedést veled, azzal te se foglalkozz.
A párkapcsolat nem olyan dolog, mint az írás-olvasás, ami nélkül nem lehet boldogulni a világban. Aki ezt nem képes felfogni, azt inkább neked kellene sajnálnod, azon semmi szégyellnivaló nincsen, hogy volt-e már barátnőd, vagy nem.
"A bátyám egy undoritó alak".Mit csináljak?
Keresd ki ezt a családi kapcsolatokban kb. 2 napja lett feltéve ez a kérdés.
Nem rólad szól véletlenül?
Kedves első
Az a hülyék adója.
Kedves második:
Barátnőt szeretnék.
kedves harmadik.
Nem tudom, vhogy nem érzem annyira megértőnek a lányokat.Automatikusan a kivel nem járnék kategóriában találnám magamat.Utána jöhetne a magyarázkodás,hogy pontosan miért nem volt még barátnőd.Az eszembe jutó okok többsége nem tenne túlságosan vonzóvá.
Az tény,hogy nagyon keveset járok el szórakozni.
Kedves utolsó:
Gondolom a legtöbben arra gondolnak,hogy egy szörnyen elhízott.Külsőre roppant visszataszító személy lehetek,amit még esetleg komoly jellembeli problémák is tetézhetnek.
Jelen esetben ez nem áll fenn és nem küzdöm súlyos esztétikai problémákkal.
Ha nem hazudnál egy lánynak, hanem szimplán közölnéd, hogy nem volt még barátnőd, hidd el, hogy az egész problémád egy varázsütésre menne össze akkorára, amekkora valójában.
Az a csaj, akinek bejössz külsőleg és belsőleg, nem fog ezzel foglalkozni vagy ha fog, akkor sem negatív viszonyaltban.
szerintem is mondj igazat ... szerencsés vagy ha addig eljutsz, hogy megkérdezi :)
25f .. még nekem sem volt
Talán könnyebb lenne a lelkem,de nem hiszem,hogy a lányok komolyan tudnának venni engem.Alapjában véve sem oldaná meg a problémámat
Határozottan nem ilyen fajta őszintéseget keresnek a lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!