Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ez lesz? B
most olvastam a horoszkópom, és azt írta hogy eltávolodunk a párommal, és talán egy harmadik ember is lehet..
megnéztem a párom horoszkópját és neki azt írta hogy 'titkos szerelmi viszony szövődhet..' igaz lesz??ti mit gondoltok? én hiszek az ilyeneknek mert általában igazat mondanak.
Vigyázat: ilyenkor szokott megjelenni az a bizonyos harmadik! Akár az ön részéről is. Ezt nekem írta.
Talán titkos szerelmi viszony alakulhat. Még az óvatosabbak sem tudják elkerülni a magánéleti vehemens fellépést. Ezt pedig a páromnak.
Ne aggódj!
Én is szűz vagyok,de még soha nem jött be,amit a horoszkóp írt.
Nem véletlenül tiltotta Isten még a Mózesi-törvényben is ezt. Tévútra vezet. Most képzeld el... ha amúgy nem lenne semmi, de te a horoszkóp miatt alakítod másként az életed, mert bedőltél neki, lehet, hogy pont ez miatt alakul rosszul.
A csillagoknak SEMMI közük a jövőhöz... legalább is, amíg mondjuk egy meg nem semmisíti a földet, mondjuk mert szupernovává válik... ami ugye a nap lenne, de ez már tudomány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!