Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző a 20 év körüli lányokra, hogy úgy terveznek, hogy 30 éves korukra már lesz gyerekük?
20 év körül még úgy terveztem.
ma már egyenesen nem AKAROK
Azért a lányok általában húszévesen úgy tervezik, hogy 25-30 között szülnek. Nem mindenki, de a nagy többség.
Aztán a nagy többségnek ez nem jön össze :D
szerintem az átlag 20 év körüli lány még azt sem tudja, hogy mi lesz a jövő héten, nemhogy azt tudná akar-e egyáltalán gyereket. 25-26 körül már valami kezd derengni, akkorra már van annyi eszük a nőknek, hogy elkezdenek tervezni hosszú távra. persze igen jelentős az a réteg aki gyakorlatilag életképtelen és mindennemű tervezésre logikára alkalmatlan.
hozzáteszem ehhez azért kellene egy értelmes férfi is, persze sokan vállalnak gyereket jöttment hülyékkel, nyilván azért van ennyi válás...
szerintem egyáltalán nem jellemző, tisztelet a kivételnek, de ők vannak kisebbségben.
Én 20onévesen szeretnék szülni, egyetem után. :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!