Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan férfi, aki ha szeret kimutatja, felnőtt módjára viselkedik, és nem kell attól félnem mellette, hogy az exére vágyik vagy másik nője van mellettem?
Figyelt kérdés
Most nagyon elbizonytalanodtam ebben a dologban, persze egy szakítás után nem csoda.
Én mindent megadtam érzelmileg, én kimutatom mert tudok szeretni. De már nem kis tinilány vagyok és felnőtt férfias férfira vágyom akinek csak én kellek lehetőleg.
Nem tudom van-e ilyen ... :( :(
27N
2013. dec. 8. 10:19
11/11 anonim válasza:
Nagyon off-topic lett ebbol...Tulsagosan is eltertetek a tematol :D (#2)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!