Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megéri még visszahódítani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri még visszahódítani?

Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályban és nagyon tetszik.Jártunk egy hónapot de aztán nagyon megharagudott rám és kidobott mert sosem vettem komolyan.Én még azóta is nagyon szeretem és nemtudom mit tegyek.próbáljam meg visszahódítani?

2013. dec. 7. 21:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Hajrá!
2013. dec. 7. 21:52
 2/4 Költőnő? ***** válasza:
hibát belátni sose késő. a többi a másikon múlik.
2013. dec. 7. 21:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Hívd el valahová, ahol nyugodtan bírtok beszélgetni. Legyél őszinte és komoly, hogy lássa, hogy szereted és tényleg komolyan gondolod ezt az egészet.
2013. dec. 7. 22:14
 4/4 anonim ***** válasza:
igen :D mondd meg neki, hogy szereted és hogy hülye voltál és sajnálod ami történt :D
2013. dec. 7. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!