Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van-e itt 40-év feletti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lutaker kérdése:

Van-e itt 40-év feletti karcsú, szűz nő aki férjet keres?

Figyelt kérdés

2013. dec. 4. 11:29
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
beteg vilagban elunk... bar az is jo kerdes, hogy annak idejen is ennyire "beteg" volt-e a vilag, csak nem tudtunk rola az informacio-aramlas gyengebb kivitelezese miatt, vagy tenyleg a modern kor vivmanyai koze tartozik az a rengeteg aberralt ember..?
2013. dec. 4. 11:42
 12/37 Noydra ***** válasza:
9%

100%, hogy a lottót nagyobb eséllyel nyeri meg.

Aki ilyen kérdést feltesz tényleg komolyan, tuti nem 100as...

2013. dec. 4. 11:43
 13/37 anonim ***** válasza:
21%
járjál templomba vagy hasonló helyre ahol az egész szűz téma nagy erény. Ne a GYKn keresgélj...
2013. dec. 4. 11:44
 14/37 anonim ***** válasza:
49%
40 feletti szűz nő még lehet esetleg egy apácazárdában, de hogy az nem keres férjet az is biztos.
2013. dec. 4. 11:45
 15/37 anonim ***** válasza:
25%
Esetleg egy renegát apácát keress, lehet pont gyk-n rejtőznek, ki tudja.
2013. dec. 4. 11:46
 16/37 anonim ***** válasza:
0%
renegat apaca, nagyon jo :)
2013. dec. 4. 11:46
 17/37 anonim ***** válasza:
9%
Ha BÁRHOL találsz 40-es, szép, szűz nőt, ugyanmár posztolj róla egy fotót, mert megtaláltad eme állatfaj egyetlen példányát a Földön :P
2013. dec. 4. 11:50
 18/37 anonim ***** válasza:
91%

Én csak 30 vagyok így lecsúsztam! Na mindegy. Biztos lesz aki az én férjem akar lenni!

Sok sikert! Remélem egy ilyen kérdésre már nem fogok tudni válaszolni! :)

2013. dec. 4. 11:50
 19/37 anonim ***** válasza:
Csak nem Ricsike tette fel a kérdést?
2013. dec. 4. 12:16
 20/37 anonim ***** válasza:
Nekem van egy 36 eves baratnom, aki szuz, es barmily hihetetlen nagyon szep is. Vallasi okok miatt szuz meg, sokat randizik, de nehezen esik szerelembe, es mivel vallasos, ez elengedhetetlen, hiszen akkor ossze is hazasodik majd az illetovel. A mihez tartas vegett, csakhogy kiabranditsam az elozo valaszolokat, van egy masik baratnom, szinten nagyon szep, (mellesleg van 3 diplomaja), es szuz. Mar nem sokaig, nemsokara megyek az eskuvojere. :) Szoval vannak ilyenek (nem hiszem, hogy ketten vannak a vilagegyetemben) csak az ilyen nok, nem itt fognak ismerkedni. :)
2013. dec. 4. 12:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!