Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kell idő a szerelemmek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kell idő a szerelemmek?

Figyelt kérdés
egy hete vagyok együtt a barátommal lép semmit nem érzek iránta. jóképű,kedves srác,próbál a kedvemben járni,sokat találkozunk.de semmit nem érzek."próbálom megszeretni",tényleg megérdemelné. atényleg létezik a kémia?ha nem érzem,nem is fog ez megváltozni? köszi :) 21L

2013. dec. 1. 20:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hát, mi a férjemmel annak idején 1 hét után már szerelmet vallottunk egymásnak . Ő, aztán én...

Ha most nem érzel semmit, vagy nem is fogsz már, vagy csak olyan típus vagy, akinek több idő kell. Ilyen is előfordulhat.

Viszont az hogy rossz értelemben ráz ki a hideg mikor hív, az nagyon nem azt mutatja, hogy meg tudnád szeretni....szerintem becsapod ha tovább vele maradsz:(

27/N

2013. dec. 1. 22:16
 12/12 A kérdező kommentje:
szakitottam vele. megmondtam neki,hogy nem erzek semmit es nem akarom becsapni. koszonom a valaszokat!
2013. dec. 3. 20:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!