Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak? Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Na szóval. Van 1 lány. Elmondta nekem, hogy neki van 1 srác akinek régen tetszett és most ő is megkedvelte a srácot de a srác már nem kedveli. Látta a lány, hogy a srác együtt volt 2 csajjal és jól elvoltak ezért a lány nem is ment oda. Aztán este írta neki a srác, hogy mennyen be a lány a termükbe és ölelje meg őt és mondja, hogy szereti. Most komolyan a lánynak kéne odamennie a sráchoz? Fordítva kéne, hogy legyen. Meg azt mondja neki 1x hogy szereti máskor meg már 2 csajjal nagyon jól elvannak? Ugye nekem tetszik a lány és el is mondtam neki de beszéltünk róla 1 nagyon kicsit de aztán mintha semmi se történt volna úgy tett. Amúgy a csajjal nagyon jóban vagyunk én vagyok az osztályban az egyetlen aki beszél vele normálisan. Múltkor is éjfélig beszélgettünk vagy 8 órán keresztül. Meg nagyon ki van akadva, hogy nem szereti őt senki. De ő nagyon szereti azt a srácot. De a srác szerintem meg nem szereti. Most komolyan, hogy lehet ilyen paraszt valaki és ilyet kér 1 lánytól mikor neki kéne ezt csinálnia? Mondtam is ezt a lánynak és azt mondja, hogy őt senki sem szereti mondtam neki, hogy ne találj már ki hülyeségeket az a srác nem érdemel meg téged hülye volt, hogy akkor mikor kellet volna nem volt ott. Aztán már később nem is nagyon beszéltünk erről csak így megcsináltam neki a háziját mert infó ugye és én vagyok a legjobb belőle és én ajánlottam fel neki, hogy megcsinálom. Mondta, hogy majd kitalálja mivel hálálja meg. Nem válaszoltam rá semmit csak csináltam neki. Elküldtem neki és mondta, hogy neki ezt se csinálná meg senki sem. De én meg szívesen csináltam meg neki. Na de nem ez a lényeg. Szerintetek még lehet esélyem a lánynál?

Segítsetek légyszíves.

2013. nov. 30. 20:00
 1/3 zotanbro ***** válasza:
baratzona?!
2013. nov. 30. 20:03
 2/3 A kérdező kommentje:
? Nem értelek
2013. nov. 30. 20:05
 3/3 blogeres válasza:
Szerintem azt szeretné kérdezni az első h: Barát zóna? Tehát érted...a barátjának tart? Mert ha igen akk nehéz munkának állsz elébe :// Döntened kell h többet akarsz és talán elveszted amid van,vagy pedig megkapod a csajt és boldog leszel...2esélyes
2013. dec. 3. 16:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!