Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy válòfélben lévö férfibe. Meddig várjak?
Figyelt kérdés
Elvileg agusztusba beadták a papirokat.De az mondta, hogy a felesègének mèg alà kell irni valami papirt(amit a nö nem nagyon akar) ès azt is be kell adni stb.... Màrciusig kèrt tölem idöt.Nem tudom mit csináljak vârjak vagy haggyam mert mi van ha addigra se válnak el. Nehezebb lesz elengednem.2013. nov. 28. 17:14
11/30 anonim válasza:
A váláshoz nem kell a feleség beleegyezése!
13/30 anonim válasza:
Ha pedig ezt a papírt a feleség alá sem írta, akkor a válókereset még be sincs adva...
14/30 anonim válasza:
Ha a pasi beadta már a papírt, akkor minek várnál?
15/30 anonim válasza:
Pasi, aki el akar válni a feleségétől.
Az biztos, hogy válókeresetet csak másik nő miatt ad be férfi. Nem tudom, hogy miattad, vagy más nő miatt. Persze még az sem biztos, hogy beadta.
Teljesen mindegy, mit okoskodunk össze neked, te érzed, hogy van-e értelme vele lenni, vagy várni rá.
Azt meg lehet érezni, hogy komolyan gondolja-e, vagy csak "kulturáltan ürítene". Csak a nők szeretik felülírni ezt az érzést.
Ha mindig mást mond, vagy az előző ötletére licitál rá a jövőképpel kapcsolatban, akkor célszerű elfelejteni. Ha pedig jól érzed magad vele, akkor csináljátok.
16/30 A kérdező kommentje:
Akkor van egy papir hogy vàlokereset beadàsa keamit mindkèt fèlnek alá kell irnia meg van egy olyan hogy közös megegyezès alapján törtènik e? Nem nagyon vagyok jàrtas a tèmában ès nem szeretnèk pprul jàrni :-/
2013. nov. 28. 17:42
17/30 anonim válasza:
Lehet, hogy kiábrándítalak, de tuti, hogy nem fognak elválni!!! Ugyanebben a cipőben jártam. Csak akkor biztos, ha már elváltak. Hány éves vagy?
18/30 anonim válasza:
Van olyan, hogy a válókeresetet csak az egyik fél adja be, ekkor a másik félnek semmit sem kell aláírnia, és a másik lehetőség, hogy közös megegyezéses válókeresetet adnak be, ekkor kell mindkét félnek aláírnia. [link]
19/30 anonim válasza:
Termeszetesen egy szabad ferfire van szukseged, nem egy nosre. Maradj a ferfivel, legy kedves vele de fogd vissza magad addig a pontig amig ugy erzed hogy csak rad szamit es megtett mindent hogy elengedje a multjat es tiszta lapokkal initson veled. Termeszetesen jogod van latni a valasi pappirokat. Es ha barmi jel mutatna arra hogy titkol teged vagy nem szeret igazan akkor ugyancsak tartsd meg a hatarokat az erzelmeid teren.
20/30 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszaitokat!! Sokat segitetettek!! :)
2013. nov. 30. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!