Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nők, ti megbocsátanátok egy megcsalást vagy egyet sem?
Állítólag olyan nincs főleg pasiban hogy valaki hűséges és hogy a hosszú párkapcsolatok és házasságok azért maradnak fenn mert a nő elnézi a megcsalásokat, szemet huny.
Egyik pasi ismerősöm elmondta, hogy olyan egy év és egy negyed év után csalta meg a barátnőjét amit elmondott neki de mégis megbocsátott neki, ma már házasok. Én nem tudom meg tudnék- e bocsátani .....
Szerintetek? Mit gondoltok ti?
Látom vannak akik kikérik maguknak, nos nem én állítottam ezeket a férfiakra vonatkozóan, hanem mondták nekem vagy valahol olvastam. Jó lenne elhinni és tudni hogy vannak hűséges férfiak akiket az eszük és szívük nem a f@rkuk irányít.
Csak sajna megkaptam már idősebb nőtől/pasitól hogy ne legyek már naiv, nincs olyan hűség holtodiglan és mindenki előbb-utóbb megcsalja a másikat. Volt olyan idősebb középkorú pasi ismerősöm aki bevallotta hogy rendszeresen lép félre más nőkkel a felesége mellett és hogy a feleségét nem hagyná el hisz családja van, gyereke és szerinte úgyis a házasok mind megunják egymást és hogy szerinte a nők se jobbak mert nagyja házas volt akikkel félrelépett.
Elég elkeserítő volt hallani, úgy hogy csak remélni merem hogy vannak akik komolyan gondolják hűséget férfiak.
Elég primitív baráti/ismerősi köröd van akkor (már elnézést)
amúgy nem, nem is tenném meg, de ezt általában közlöm a célszeméllyel a kapcsolatunk kezdetekor, hogy gondolkodjon, mielőtt cselekszik, mert nem egy szappanoperát néz, amit vissza tud tekerni.
dzkg, nem tudom milyen szempontból lehetnek primitívek, de legtöbbjük iskolázott és értelmes. Az az idősebb pasi ismerősöm aki ezeket mondta, ha beszélnél vele meg nem mondanád hogy ezeket gondolja, mert értelmesnek találnád, tanultnak. Persze nem azt jelenti hogy egyet értek vele.
Sajnos nem értelemtől vagy iskolázottságtól függ. Simán félre léphet sokakkal egy olyan aki felső vezető, művelt, családos és akit mindenki becsületesnek tart meg rendesnek.
Arról könyvek szólnak hogy a felső tízezerből mennyien járnak luxus prostihoz úgy, hogy családjuk van (ez is ugyanúgy megcsalás), hírességek közül is olyan akiről senki se gondolná. Nem tudom mennyi igaz a felröppent hírekből vagy könyvekből amiket megírnak esetleg volt szeretők és tudni lehet utalásból kik lehetnek, de ha csak a fele igaz ..... Az is elgondolkodtató.
Volt egy idősebb nőismerősöm, olyan helyen dolgozott ahol sok a férfi, ő maga is vezetőbb beosztásban dolgozott, eléggé ki volt ábrándulva a férfiakból. Tudni kell róla ez a nőismerősöm okos, értelmes, szintén tanult, és a kollégái is öltönyös, udvarias egyetemet végzettek jó családból valók. Ez a barátnőm mesélte, hogy nem egyszer előfordult hogy kikezdtek vele a munkahelyén, köztük házas emberek (akiknek feltételezhetően voltak más szeretőik, megcsalásaik) akik azzal érveltek hogy attól még hogy néha félre mennek ők a hivatalos párjukat szeretik és az az illető nő akivel egyszer vagy néha etye-petye van az nem jelent nekik semmit, arra mindig ügyelnek ne legyen érzelmi kötődés. Meg így-úgy a család.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy akiknek ilyen a hozzáállása, nem feltétlen primitív emberekről van szó, külső szemlélőknek ők okos, jó modorú értelmes emberek. És mégis ilyeneket megengednek maguknak .....
De szerintem nem réteg függő, bárhol máshol előfordulhat, középosztály, alsóbb osztály, vidék .....
Szerencse ha az ember normálisba botlik.
Habár olyan is van, hogy egyes nők azt hiszik az ő barátjuk vagy férjük nem tenne ilyet, teljesen biztosak benne, aztán dehogynem, csak épp nem tudnak róla, nem jut a fülükbe. Azok a pasik úgy vannak vele amit asszony nem tud az nem fáj.
És vannak nők akik nem is akarnak tudni róla, úgy viszonyulnak hozzá hogy léphet félre a pasijuk vagy férjük csak ne tudják meg.
Elismerem, ezek elég elkeserítő dolgok.
Épp ezért nem értem, hogy egyes kommentelők miért kérik ki maguknak, mikor sajnos ez zajlik sok helyen.
De annak örülök vagy örülni fogok, ha vannak férfiak (és nők is) akik komolyan gondolják hűséget és számukra ezek a dolgok távoliak, nem lennének erre képesek.
Mi a megcsalás? Csók buli közben... csaltak meg így. Nem titkolta másnap reggel hívott és elsírta. Részegvolt és nem volt önkontroll. Őszinteségből 5-ös. Ez a 6. évfordulón előtt ~2 hónappal. Én megbocsájtottam, de feltételekkel.
Ha lett volna szex, akkor ma már nincs velem az biztos. Az megbocsájthatatlan.
Meg egy csokot sem!!!!
Ha megcsal es megtudom, repül ha van gyerek ha nincs.
Gyerekeim vannak.Ha a ferjem megtudnam hogy megcsal-ket utbol valasztanek.az infot elraktaroznam es tartalekolnam ha szuksegem van ra hogy visszavagjak valamiert.Vagy Szolgalokent folytathatna hatralevo kozos eletunket:)
De nem nevelnem egyedul fel a gyerekeimet.(azt meg ketlem hogy igy belemszeretne egy ferfi es felvallalna hogy elhagyhassama ferjemet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!