Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Melyik számít nagyobb bűnnek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik számít nagyobb bűnnek? Ha a férfi csalja meg a nőt vagy ha a nő a férfit?

Figyelt kérdés

Lehet buta kérdés, de ahogy olvasgattam itt gyakori kérdéseken, azt vettem észre de úgy az életben is hogyha a férfi csalja meg a nőt azt valahogy sokkal toleránsabban kezelik főleg más férfiak, és jönnek azzal hogy a férfiak poligámok, nem tudatosan de szét akarják szórni magvaikat, nekik a szex sokkal fontosabb mint a nőknek, nehezebben állják meg kísértést, sokkal inkább ösztönlények mint a nők ..... És hogy könnyebben szét választják a szexet és az érzelmeket. Vagy azt mondják a nő a hibás mert férfi valamit nem kapott meg otthon és másnál kereste. Ezzel szemben ha egy nőről derül ki hogy akár egyszer is megcsalta a pasiját akkor az már ri..nc, meg ''de kivágnám a fenébe és ordítanék vele és talán pofont is kapna''. Pedig a fordítottja is lehet, úgy értem egy nő is csalhatja meg a barátját ha úgy érzi valamit nem kap meg és egy rossz kapcsolatban él, de azt meg leszólják miért nem inkább ott hagyja pasit .... Nem olyan könnyű, főleg ha együtt élnek vagy házasok és gyerek is van, nem könnyű éveket csakúgy félresöpörni és a remény is ott van hátha rendbe jöhet ez meg egy botlás volt.

Nemrég olvastam, a nőkre jellemző inkább hogy akkor mennek félre ha nincs rendben a kapcsolatuk, viszont a pasik akkor is félreléphetnek ha nagyon is minden rendben és mindent megkapnak, még hozzá azért mert valaki másnak nem tudott ellenállni aki felkínálkozott vagy mert a másik nő egyszerűen csak új volt, az újdonság izgalma.

Mielőtt bárki félreértené nem vagyok a megcsalás mellett, ha az akivel most együtt vagyok megtenné hát eléggé kiborulnék, főleg hogy úgy érzem minden rendben ha pedig nem lenne remélném hogy megmondaná.

2013. nov. 27. 17:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
patkányból is van nőstény is meg hím is, ezen a z elméleti síkon érdemes elindulni. A macsó mentalitást nem minden nő szereti. pl a jó kis emancipált nők durván nem :)
2013. nov. 27. 17:48
 12/15 anonim ***** válasza:

A leírás elolvasása nélkül: egyforma vélemény..mindkét félről gerinctelen

Elolvasás után is ez a véleményem.egyik részről sem tolerálható

2013. nov. 27. 18:43
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van olyan expasim aki azt mondta nekem anno , hogy sokkal fájdalmasabb egy férfi számára ha a nője megcsalja, mert hogy a nők érzelmet is visznek a szexbe általában. A férfiak meg a farkuk után képesek úgy menni, hogy nincsenek érzelmek.

Szerintem meg mindkettő csak kifogás, és gerinctelenség a megcsalás, akár nő, akár férfi a csaló.

Én soha nem bocsátottam meg a megcsalást.

Vetettem már véget kapcsolatomnak az exem 1 éjszakás kalandja miatt.

És őszintén szólva a szándékot sem bocsátom meg. Ezért is dobtam már ki valakit, mert kész volt arra hogy megcsaljon, csak még nem talált rá partnert amikor a tudomásomra jutott a szándéka.

2013. nov. 27. 19:29
 14/15 anonim ***** válasza:

ja, sok férfi szereti ezzel nyugtatgatni magát, de ők ezzel a mentalitással tényleg egy állat szintjén lehetnek ha ösztönlénynek hiszik magukat (még jó hogy az öntudat különbözteti meg az embert az állattól -.-)

ugyanolyan súlyos bűn mindkét nem részéről

2013. nov. 27. 19:30
 15/15 anonim ***** válasza:
Bún? ez nem bűn, csak egy aljas és alantas dolog! Amúgy =
2013. nov. 28. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!