Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik számít nagyobb bűnnek? Ha a férfi csalja meg a nőt vagy ha a nő a férfit?
Lehet buta kérdés, de ahogy olvasgattam itt gyakori kérdéseken, azt vettem észre de úgy az életben is hogyha a férfi csalja meg a nőt azt valahogy sokkal toleránsabban kezelik főleg más férfiak, és jönnek azzal hogy a férfiak poligámok, nem tudatosan de szét akarják szórni magvaikat, nekik a szex sokkal fontosabb mint a nőknek, nehezebben állják meg kísértést, sokkal inkább ösztönlények mint a nők ..... És hogy könnyebben szét választják a szexet és az érzelmeket. Vagy azt mondják a nő a hibás mert férfi valamit nem kapott meg otthon és másnál kereste. Ezzel szemben ha egy nőről derül ki hogy akár egyszer is megcsalta a pasiját akkor az már ri..nc, meg ''de kivágnám a fenébe és ordítanék vele és talán pofont is kapna''. Pedig a fordítottja is lehet, úgy értem egy nő is csalhatja meg a barátját ha úgy érzi valamit nem kap meg és egy rossz kapcsolatban él, de azt meg leszólják miért nem inkább ott hagyja pasit .... Nem olyan könnyű, főleg ha együtt élnek vagy házasok és gyerek is van, nem könnyű éveket csakúgy félresöpörni és a remény is ott van hátha rendbe jöhet ez meg egy botlás volt.
Nemrég olvastam, a nőkre jellemző inkább hogy akkor mennek félre ha nincs rendben a kapcsolatuk, viszont a pasik akkor is félreléphetnek ha nagyon is minden rendben és mindent megkapnak, még hozzá azért mert valaki másnak nem tudott ellenállni aki felkínálkozott vagy mert a másik nő egyszerűen csak új volt, az újdonság izgalma.
Mielőtt bárki félreértené nem vagyok a megcsalás mellett, ha az akivel most együtt vagyok megtenné hát eléggé kiborulnék, főleg hogy úgy érzem minden rendben ha pedig nem lenne remélném hogy megmondaná.
Egyik sem tolerálható.
Mind a kettő mocsok dolog..
5.
Mint a kérdezőnek:gyakorikerdesek.hu
Utolsónak, azt én is szeretem kissé heves vagyok :), mégse lennék képes megcsalni azt akivel vagyok mert belül tudnám hogy neki ez milyen rossz lenne ha megtudná ha meg nem akkor magamat emészteném. :(
Nem tudom mások hogy képesek ilyenre, miért nem gondolnak a másikra, valszeg nincs bennük valami sok empátia.
A férfi megcsalja a nőt, a nő csak a szívére hallgat...
Egy kutya mindkettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!