Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a drogfüggő barátnőmbe. Ti mit csinálnátok a helyemben?
Figyelt kérdés
Érdekes helyzet.... nem tudom hova tenni a dolgot2013. nov. 27. 08:11
11/28 A kérdező kommentje:
Én ezért nem fogom elhagyni... bár eléggé veszélyes dolog amit csinál mert túladagolásban meglehet halni... szipu+joint keverék.
2013. nov. 27. 08:51
12/28 anonim válasza:
Nincs a helyzetben semmi érdekes. Pszichésen te is sérült lehetsz, azok csapódnak alkoholistákhoz, drogosokhoz. Elvonó nem jön szóba, szinte támogatod a drogozást.
13/28 A kérdező kommentje:
Nem támogatom a drogozást csak nem akar elmenni.
2013. nov. 27. 09:01
15/28 A kérdező kommentje:
Én nem tépek és itt most nem sima tépésről van szó.
2013. nov. 27. 09:11
16/28 anonim válasza:
Szerintem is tepj be te is! Egyszer csak megunja en is igy voltam.. Sok kapcsolatom nent tonkre mert valasztas ele raktak... Es persze egy rendes srac melett mar en is felnottem egyut altunk le.. Azota mar tonkrement meg neha csinalom..
17/28 A kérdező kommentje:
Én 2-3xor téptem biot annyira rosszul voltam az utolsó kettőtől, hogy sima cigire (mert dohányzok) 1 hónapig rosszul voltam. Rendessel nem volt gond az 2xer volt. De már 1 éve nem szívtam semmit
2013. nov. 27. 10:47
18/28 anonim válasza:
Nem csoda, az a "bio" szar, az valami gaz lefújva valami mesterséges hatóanyaggal. A szipu meg még rosszabb. Még ha igazi füvet szívna, az nem lenne gond, de ez így menthetetlen. Szerintem hagyd ott, a szipuról át fog állni másra, vagy rosszabb... Ne akarj ennek a részese lenni.
20/28 anonim válasza:
Ha szeretd, túl sok mindent nem tudsz tenni:
- ha hagyod, pénzeled, azzal támogatod, és ez részedről is egy fajta társfüggés, és csak leépül;
- ha biztosítod szeretetedről , nem támogatod anyagilag, kéred, menjen el kezelésre, te mellette állsz, azt meg te nem akarod, mert félsz, hogy esetleg elhagy.
Sajnos ilyen esetben, ha Te nem lépsz, egy idő után a droghoz vagy máshoz nyúlsz, hogy el tudd viselni. Ha mégsem, akkor is addiktív dolog ez a párkapcsolat, csak neked Ő a drogod, és valamiért szükséged van erre a "mártír" szerepre (szeretethiány gyermekkorban, esetleg bántalmazás stb...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!