Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan emberek akik soha életükben nem találják meg az életük párját?
nem külsőségekre gondolok ami problémát okozna
csak egyszerűen nem jön össze neki
senki sem figyel fel rá és senki sem akar közeledni hozzá hogy jobban megismerje.
ha össze is jön nem hosszú életű csak néhány hónaposak.
hogy lehet magányosan leélni az életet, el lehet fogadni?
Reménykedem benne, hogy nincs így. :D
De ha azt nézed, vannak gazdag, szegény emberek. Akkor lesznek pártalan emberek is...
Nekem szent meggyőződésem ,hogy egyedül halok meg olyan 45-50 évesen körülbelül 6 macskával a nyakamon.
Nem arról van szó, hogy senki nem közeledik, vagy én lennék visszafogott, szeretek pasizni, szeretek szexelni, de sose jött össze senkivel hosszabb távú kapcsolat, és kötve hiszem, hogy valaha sikerülne. A személyiségem meg igen jó fogamzásgátló-szer, szaporodni nemigen fogok.
Én megbarátkoztam a jövőmmel, nem kell félni az egyedülléttől :)
Szerintem a nővérem egyedül fog maradni ha nem változtat.
32 éves. sose volt senkije. Nem tett semmit azért hogy legyen. Nem ismerkedett soha. Volt olyan, hogy az ölébe hullott volna egy tök aranyos, helyes pasi,de ő megtagadta még azt is hogy a számát megadja neki...anyánkkal él. Csak ül a 4 fal között és nem csinál semmit, nem is dolgozik. Nem jár el, csak a boltig meg vissza...
Én lejjebb adtam az igényeimet. Sokáig a "menő" nagydumás,
később az értelmiségi pasik tetszettek. Többször is elhagytak. Aztán a legjobb barátnőm férjhez ment egy szakmunkás sráchoz. 30 körül gyerekre családra vágytam.Aki a férjem lett nagyon szerelmes volt belém. Én NEM. Azt hittem majd elválunk. 8 éve vagyunk együtt............
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!