Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A párom agresszív lett. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom agresszív lett. Mit tegyek? 19/l

Figyelt kérdés
4éve vagyunk együtt, múlt a hónapban költöztünk össze és nagyon agresszív lett azóta, többször is megütött és megrugott, szex közben is durvább, elő játék teljesen elmarad, szószerint beráncigál ágyba. Ha pl meló után haza ér és nincs kész még kaja leüvölti fejem, ha felrovom ezeket neki akkor jobb esetbe pofon vág. Nagyon szeretem őt mert nem ilyen volt és nem tudom hogy kaphatnám vissza régi énjét : (

2013. nov. 24. 21:13
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Mondtam, hogy keresd fel az erős férfi ismerőseidet, ha nem száll le rólad a szakítás után és verjék el, mint szódás a lovát.
2013. nov. 24. 22:01
 22/25 A kérdező kommentje:
De értem.. és igazatok van belátom.. tényleg nem jó ez így, elfogok tőle menni amint tudok és elfelejtem :/ köszönöm mindenkinek választ és segítséget, tényleg megkellett volna ezt rég tennem :s csak elvakitott rózsaszin köd, remélem igazatok lesz és jól döntöttem, köszi még1x (':
2013. nov. 24. 22:06
 23/25 anonim ***** válasza:
tudod anyámék több mint 30 éve házasok. van egy 35 éves nővérem, az ő gyerekkorában volt még hogy apum többet piázott. egyetlen alkalom volt mikor hazajött részegen és egy veszekedés alkalmával meg akarta verni anyámat. tudod mit csinált anyum? megverte Ő! szétverte a papucsával. azóta sem volt több eset és én azt látom a mai napig hogy anyum hordja a nadrágot a családban. ő az irányítóbb jellem.szerencsére ők békében megvannak egymással a mai napig. de sok férfi próbálja terrorban tartani a párját. nem szabad hagyni mert csúnya életet von maga után. dönts jól kérdező és élj egy boldogabb életet - a párod nélkül!
2013. nov. 24. 22:06
 24/25 anonim ***** válasza:
Jól döntöttél mert ennél csakis jobb lehet!
2013. nov. 24. 22:09
 25/25 anonim válasza:
Ugyanez van velem is. De ne a szived vezéreljen! Az ilyen emberek sosem fognak megváltozni!!!
2017. nov. 14. 08:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!