Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom agresszív lett. Mit tegyek? 19/l
Figyelt kérdés
4éve vagyunk együtt, múlt a hónapban költöztünk össze és nagyon agresszív lett azóta, többször is megütött és megrugott, szex közben is durvább, elő játék teljesen elmarad, szószerint beráncigál ágyba. Ha pl meló után haza ér és nincs kész még kaja leüvölti fejem, ha felrovom ezeket neki akkor jobb esetbe pofon vág. Nagyon szeretem őt mert nem ilyen volt és nem tudom hogy kaphatnám vissza régi énjét : (2013. nov. 24. 21:13
1/25 anonim válasza:
Sehogy ez csak rosszabb lesz. Előbb szabadulj meg tőle mint utóbb.Mert ebből rosszabbul is kijöhetsz ha nem időben cselekszel ez ellen. Én a helyedben már most elhúznék jó messzire egy szó nélkül.
Persze először megbeszélheted vele,hogy mitől lett ilyen.
2/25 anonim válasza:
Ostoba paraszt ez az ember. Hagyd el és ha nem megy, kérd meg az erős férfi ismerőseidet, hogy bírják távozásra.
3/25 anonim válasza:
Angyalom, ha Istent ismersz most szeded a cókmókod és loholsz haza anyudékhoz. Nem baj ha nem mész dolgozni sem. Megértik ott ezt majd, csak Menj el még ma tőle! Kérlek!!!
4/25 anonim válasza:
Te hiába szereted ha ő nem szeret téged akit szeretünk azt nem bántjuk nem hallottad még ezt? Ne tűrj ez nem lesz jobb hidd el. Mi az, hogy beléd rúgott és meg is ütött már?
Szerinted ez normális? Nem szeret téged. Sajnálom de minél előbb tegyél ezellen ne hagyd magad ez csak rosszabb lesz.
És tényleg ne szólj egy szót se csak pakolj össze és menj el egy szó nélkül. Ha jót akarsz magadnak persze.
6/25 anonim válasza:
nem beszélj meg vele semmit mert ha elkezdesz vele beszélgetni akkor egy újjabb sallerban lesz részed :)
7/25 anonim válasza:
Ez kérdés? Vedd már elő a jobbik eszed, és lépj le ! Barmit is kepzelj, őnem szeret már téged és ezt a kapcsolatot nem lehet megmenteni.
8/25 A kérdező kommentje:
Most szerdán vissza mentem anyuékhoz, felhívott, megigérte hogy nem lesz több ilyen és hogy sajnálja, meg hogy nagyon szeret és én vagyok neki legfontosabb, vissza jöttem és ment előröl. Azóta próbáltam párszor szakítani és olyankor megint elmondta ezeket, és nem tudtam nem megbocsátani, hiába ilyen akkoris nagyon szeretem és szívem mindig visszahúz ide :( Barátnőimnek is hazudnom kell lila foltjaimról mert ha fülébe jut hogy elmondtam.. bele se merek gondolni :s
2013. nov. 24. 21:29
9/25 anonim válasza:
ha hülye vagy galambom meg is érdemled. jó családi életed lesz.... elmondták itt többen mit kéne tenned. ha máshogy döntesz, csak a saját butaságod de majd bánod hogy így alakítottad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!