Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A párom agresszív lett. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom agresszív lett. Mit tegyek? 19/l

Figyelt kérdés
4éve vagyunk együtt, múlt a hónapban költöztünk össze és nagyon agresszív lett azóta, többször is megütött és megrugott, szex közben is durvább, elő játék teljesen elmarad, szószerint beráncigál ágyba. Ha pl meló után haza ér és nincs kész még kaja leüvölti fejem, ha felrovom ezeket neki akkor jobb esetbe pofon vág. Nagyon szeretem őt mert nem ilyen volt és nem tudom hogy kaphatnám vissza régi énjét : (

2013. nov. 24. 21:13
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha így képzeled el a hátralévő életed, maradj csak vele. Egyszer a nagy szerelemben majd úgy elver hogy ottmaradsz. Dehát mindent a szerelemért igaz?:)

Istenem....

HOGY LEHET VALAKI ENNYIRE VAK?

2013. nov. 24. 21:48
 12/25 anonim ***** válasza:
neked ezek szerint az a fetish-ed h ha szereted ha vernek??? :D
2013. nov. 24. 21:49
 13/25 anonim ***** válasza:
Visszahúz a szíved... Tudod mit? Te HüLYE vagy. Vagy ismerd be, hogy mazichista, es azt szereted, ha vernek. De a szüleid mar tudjak akkor, ha apadnak van esze, odamegy es szetveri ezt a sz.rhazit teged meg hazavisz, ha magdtòl nincs ennyi eszed sem.
2013. nov. 24. 21:50
 14/25 anonim ***** válasza:

Egyébként milyen válaszokra számítottál? Hogy jaj, hát beszéld meg vele, nem lesz több ilyen, stb..?

Senki nem fog ilyet írni mert ez SOHA nem fog megváltozni!! Használd az eszedet végre és hagyd ott ezt a szemétládát!

2013. nov. 24. 21:50
 15/25 anonim ***** válasza:
szerintem az ilyen emberekben az a visszatartó erő hogy annyira ragaszkodik a pasijához akármilyen kegyetlen barom és nincs kibe kapaszkodnia rajta kívül hogy próbál tűrni. régóta így megy ez és sokan kihasználják ezt a mai napig. de akinek van egy csöpp pesze az befejezi ezt a kapcsolatot mert ez nem az. és ez a későbbiekben is csak szenvedés lesz a nőnek pedig lehetne boldog
2013. nov. 24. 21:52
 16/25 anonim ***** válasza:
ahogy mondták fuss! és fel is kéne jelentened. normális ember nem tesz ilyet. nincs mit szeretni ezen. valószínűleg eddig csak elvakult voltál, vagy megjátszotta magát...
2013. nov. 24. 21:54
 17/25 A kérdező kommentje:
Tudom hogy azlenne legegyszerübb megoldás ha ott hagynám.. nagyban közbe játszik abba hogy nem hogyem el hogy félek hogy felkeres .. Apám azért nem veri szét mert nem ismerem.. ő azt se tudja hogy élek.. és nem szeretem ha ver csak normális életet szeretnék vele.. :/
2013. nov. 24. 21:55
 18/25 anonim ***** válasza:
Amíg nem tudod belátni hogy vele soha nem lesz már normális életed, addig semmi nem fog változni.
2013. nov. 24. 21:57
 19/25 tevetke ***** válasza:

Na most jól figyelj ide! A szomszédomban élt egy ilyen házaspár. Ha éppen bekattant a fazon, megcsapkodta az asszonyt. Az az idióta p*csa meg még szült is neki 3 gyereket... Na már most kis történetünk ott marad abba, hogy a pasi a 3 gyerek szeme láttára akarta anyut a kádba fojtani...

Szerencsére nem sikerült neki, kijöttek a rendőrök és lesittelték a "kedves férjet", távoltartási végzés stb stb...

2013. nov. 24. 21:58
 20/25 anonim ***** válasza:
Ja és az a legegegyszerűbb megoldás amit most csinálsz! Tűrsz és a homokba dugod a fejed, amihez tényleg erő kéne az az hogy fogod magad és lelépsz, naná hogy keresni fog és zaklatni, de neked meg nemet kell mondanod!!! Érted?? Szerintem nem :(
2013. nov. 24. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!