Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi esély van?
Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam, akibe szerelmes vagyok és az az egyetlen ellenvetése azzal szembe, hogy járjunk, hogy nem akar kikezdeni osztálytárssal. Szerintem meg tudnám beszélni vele.
Ti hogy gondoljátok?
2013. nov. 24. 01:41
11/12 anonim válasza:
Szerintem teljesen mindegy... nem hiszem, hogy bármi komoly sülne ki ebből.
12/12 anonim válasza:
Logikus a gondolkodása. Osztálytárssal én sem akartam összejönni soha. De mg iskolatárssal sem. Mert ha egy ember belemegy egy kapcsolatba, akkor át kell gondolnia, hogy mi lesz ha szakítanak! Ez egy alap kérdés! Ha erre nem gondoltok, csak a szerelem részére, akkor az nem szerelem, csak vonzalom. És az teljesen más! Na szóval... Logikusan nézve, ha osztálytárssal kezdesz ki, és szakítotok valamikor, akkor utána ballagásig bámulhatod a képét. És az borzalmas érzés! Akkor is ha szakítás után "barátok" maradtok, és akkor is ha tányértörős szakítás volt. A lényeg hogy szakítás után egymást kéne bámulnotok, ami senkinek sem jó! Szóval esélytelen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!