Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még esélyem nála? FONTOS!
Figyelt kérdés
van egy lany akibe nagyon szerelmes lettem de elcsesztem magamtol :/ en 17 o 18 eves. 2 eve ismerjuk egymast es 6 honapja vagyok bele szerelmes 5 honapja tud rola hogy szerelmes vagyok bele na szoval probaltam vele ossze jonni egyszer majdnem sikerut is csak egyszer felre ertesbol nem olyan hangnemen beszeltem vele ahogy o akarta (serto dolgok irtam neki viccbol de o komolyn vette) ossze is vesztunk most 2 honapja kibekultunk kiderult hogy lett neki baratnoje mivel biszex a csaj. na szoval szakitott a baratnojevel ugy 2 hete de attol legjobb baratnok maradtak extrakkal...es en egy hete tudo gyulladasba szenvedek a hangom teljesen elment es mondtam neki hiaba hiv fel mert nem tudunk beszelni mivel nincs hangom o erre meg sertodott es a vegen csak fel vettem a telefont o erre le rohordtott mindenfele k@cs*gnek hogy en bunko vagyok vele meg hogy en nem foglalkozom vele stb...na szoval ezzel jol fel idegesitett es be magyaraztam neki ez tegnapelott tortent azota nem ir vissza nem is veszi fel a telot meg utalt azt mondja banja hogy meg ismert nagyot csalodott bennem :/ nekem nagyon hianyzik lehet koztunk meg barmi is szerintetek? hogy tudnam jova tenni? :(2013. nov. 23. 22:27
1/6 anonim válasza:
Esély mindig van. Rajtad múlik kihasználod e, de az út hosszú és nehéz. BEVállalod?
Üdv: Dr. Csernus
2/6 anonim válasza:
az szép és jó h neked tetszik a csaj de ez flúgos!!! ne foglalkozz vele mert csak magadat emészted vele
3/6 A kérdező kommentje:
de nagyon szeretem őt :/
2013. nov. 24. 13:51
4/6 A kérdező kommentje:
áhh bukta ez egész :/ érzem hogy szereti még a barátnőjét most tették fel ezt a képet [link]
2013. nov. 24. 14:01
5/6 anonim válasza:
De miért baj, ha szereti a barátnőjét?
Gondolom te fiú vagy. Szerintem szállj be, sok fiúnak az álma, hogy két csajjal legyen egyszerre, élj hát a lehetőséggel!
Amúgy a Csernus idézet igaz, esély mindig van, csak hosszú, és nehéz az út - főleg a te esetedben, mert a csajszi elég sértődékeny. Ilyen a természete alapból is, vagy van rossz tapasztalata már fiúval vagy lánnyal?
Figyelj, ha kell a csaj, akkor te csak küzdj, próbáld boldoggá tenni, és amíg az exét szereti, addig használd ki az alkalmat, és vezesd be ideiglenesen a többnejűséget Magyarországon.
18/L
6/6 A kérdező kommentje:
probaltam mar ugy is hogy 3-as kapcsolat nemet mondott
2013. nov. 24. 17:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!