Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti lejjebb adnátok az ideáloto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti lejjebb adnátok az ideálotokból, azért, hogy így több az esély a hűségre?

Figyelt kérdés

2013. nov. 23. 12:15
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Rögtön.
2013. nov. 23. 12:15
 2/20 anonim ***** válasza:
Az ideálom repertoárjában 24 pontos betűkkel ott van a "hűséges" kifejezés, szóval nyet.
2013. nov. 23. 12:18
 3/20 anonim ***** válasza:
A kettest akarom feleségnek!
2013. nov. 23. 12:21
 4/20 anonim ***** válasza:
Sosem értettem miért kell ideálhoz ragaszkodni. Nekem csak az számított, hogy mennyire megbízható valaki vagy mennyire számíthatok rá és mennyire tart ki mellettem. A külsőség csak másodlagos... tudom mekkora közhelynek tartjátok, de miért legyek szerelmes egy "külsőre", mikor az egyszer úgyis megöregszik, beőszül, megráncosodik, amíg az elme és egyes dolgok, képviselete(pl. hűség, tisztesség, őszinteség) nem változik?
2013. nov. 23. 12:21
 5/20 anonim ***** válasza:

3#

Öhhhmmm, a lábaim között fityegő dolog alapján az hiszem ez nem lenne jó ötlet.

2013. nov. 23. 12:23
 6/20 anonim ***** válasza:
Nem a külső szabja meg, hogy valaki hűséges, vagy sem.
2013. nov. 23. 12:23
 7/20 anonim válasza:

Olyan hogy mindenben, mindig jókor, örökre tökéletes legyen valami, nem hiszem, hogy létezik. Jobban mondva egy kapcsolat minősége elsődlegesen a benne lévő 2 tagtól függ.

Mindenki kövel el kisebb nagyob hibákat vagy mindig van olyan helyzet, amiben nem feltétlen értünk teljesen egyet.

Szóval nem adnék le semennyit belőle. Mert az ideálom nem egy statikus rögzített pont/elképzelés (nem álomvilágra épít).

Így aki nem az ideálom, azért nem az ideálom, mert nem tudnék vele élni vagy nem akarnék vele élni.

A belső és külső is számít. De a belső fontosabb egy hosszútávú kapcsolathoz.

Akik a rövidet szeretik nekik sem árt elgondolkdoni, hogy ki a párjuk és mélyen veszélyt jelenthet.

2013. nov. 23. 12:26
 8/20 anonim ***** válasza:
Hát... ez bonyolult :D Ha külsőleg szebb, csinosabb, formásabb, mint amennyivel beértem volna, akkor elnézek neki néhány apró belső hibát, viszont ez fordítva inkább igaz, mert több esztétikai hibát vagyok hajlandó elnézni, ha cserébe megvan benne minden belső tulajdonság amit szeretnék. De azért egy bizonyos szintnél lejjebb nem adok :D Tehát azért tettszegyen már... 20/f
2013. nov. 23. 12:27
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Az én ideálom olyan, hogy nála a hűség nem pillanatnyi döntés, hanem a személyiségének a része. Szóval ebből nem kell lejjebb adni. A külsőt tekintve többféle ideálom is van, szóval ilyen téren nem csak egy kép él bennem. Inkább a személyiség résszel van baj, mármint olyan személyiség, amilyet én keresek nagyon ritka. Az a baj, hogy én csak azokat tudom tisztelni, akik vagy velem egy szinten vannak, vagy jobb tulajdonságaik vannak, mint nekem. Így nehéz.
2013. nov. 23. 12:27
 10/20 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy ha a személyisége bejön, akkor szinte fel sem tűnik, hogy külsőre "csúnya" vagy vannak hibái. Még ha észre is veszem, egész egyszerűen nem érdekel. Personality is sexy!!!
2013. nov. 23. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!