Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszek en meg valaha sikeres parkapcsolati teren?
Figyelt kérdés
Soha nem volt meg parom,szinte soha nem tetszettem senkinek,eleg csunyacska vagyok,depivel kuzdok kicsit felenk szegyenlos tipus vagyok,nem jarok tarsasagba.
Voltam fent tarskereson es ket emberrel sikerult a randi,de mindketto kb egy ora utan ott hagyott ugyh kb meg sem ismert.Volt akibe szerelmes voltam az orrom elott massal kezdett el flortolni elmondhatatlanul szerettem,de nem jott ossze vele sem.
Koszonom! :)
2013. nov. 22. 19:40
11/19 A kérdező kommentje:
koszonom. :) de en mar kezdem feladni a remenyt...
2013. nov. 22. 20:00
12/19 A kérdező kommentje:
9es valaszolo:Rendes Toled,de a kutyanak se kellek sajnos,hiaba tetszett barki nem jott ossze.Most is van aki tetszik,de en neki ugy tunik nem raadasul aggodom is erte mert bajban van,en meg akarok neki segiteni,de nem engedi nagyon... :S
2013. nov. 22. 20:03
13/19 A kérdező kommentje:
onnan gonolom h csunya vagyok h enzek tukorbe..
2013. nov. 22. 20:04
14/19 anonim válasza:
Lehet, hogy az önbizalomhiányod és a depressziód miatt csúnyának látod magad, holott nem vagy az. Lehet, hogy mások szépnek látnak, csak mondjuk nem veszed észre.
15/19 A kérdező kommentje:
igen szepnek tartanak,de akkor is csunya vagyok,en nezek tukorbe es ha meglat egy helyes ember az utcan akk elfordul...az ilyen csunyaknak mint en nehez part talalni...
2013. nov. 22. 20:09
17/19 anonim válasza:
Ekkora önbizalomhiánnyal kétlem hogy lenne bárki is.
18/19 A kérdező kommentje:
Utolso:akk szted az onbizalom hiannyal van nagyreszt gond?
2013. nov. 22. 21:53
19/19 anonim válasza:
küldesz nekem egy képet? :P
most én is kiírtam vmi ilyesmi kérdést XD de inkább szentimentális volt nem depis... az nem vagyok, többet nem is leszek, undorító érzés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!