Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most csak várni tudok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most csak várni tudok?

Figyelt kérdés
Összekaptam a barátommal. Én is hibás voltam bevallom de ő ne hiszi azt hogy ő igen. Tehát az történt,hogy mielőtt összejöttünk volna 2 lány tetszett neki. Én meg még valaki. Mostanában nem írtunk úgy mint ahogy kellett volna és mint ahogy az elején volt. És ő írt valamit a másik lány falára. És mivel mióta együtt vagyunk attól rettegek,hogy nem vagyok elég jó neki ezért volt okom a féltékenységre.Igen bevallom megkérdeztem tőle névtelenül Ő vagy én? és én úgy értelmeztem hogy ő. és akkor írtam neki névtelenül. Aztán rájött,hogy én vagyok. Én pedig már nagyon féltem és tudtam,hogy ez lesz.És akkor vitáztunk ő pedig írta,hogy inkább legyünk barátok mert nem bírja a féltékenykedést.De ő az elejln megmondta,hogy féltékeny fajta.Akkor erre most mit mondjak.Mondtam nekem több kell mint barátság.Azt írta még át kell gondolnia.Bocsi a hosszú szövegért remélem lesznek itt akik megértenek.

2013. nov. 22. 18:53
 1/3 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2013. nov. 22. 18:56
 2/3 anonim ***** válasza:
szerintem ha eleve bevallotta, hogy a másik lány kell neki, akkor ennek vége. ha igazán szeretek valakit, akkor csak ő kell nekem és nem barátnak. van egy olyan érzésem, hogy te "ha ló nincs, jó a szamár is" alapon kellettél neki.
2013. nov. 22. 19:03
 3/3 anonim válasza:
a felét nem értem annak amit írtál,de írj neki névtelenül :-)
2013. nov. 22. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!