Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után mennyi ideig "illik" várni egy újabb kapcsolatig?
Bő 1 hete szakítottam a barátommal, már kb. 2 hónapja halott volt a kapcsolat.
Közben megismerkedtem egy másik sráccal, akivel elég közel kerültünk egymáshoz, találkozgattunk is, a szakítás óta még többet, nagyon jól összeillünk, nagyon vonzzuk egymást, szóval kb már csak ki kéne mondani hogy együtt vagyunk.
Viszont nem akarom megbántani a volt barátom. Meddig kéne várnom? (majdnem másfél évig voltunk együtt)
Nézd, lehet, hogy életed szerelme ez a másik fiú. :) Most azért halogatnád, és avatkoznál be mesterségesen a kapcsolatotok alakulásába, hogy a volt barátodat ne bántsd meg? Szerintem ha meg is bántod, akkor is bántó lenne, ha később történne meg. Meg biztos ő is érezte, hogy már régebb óta haldoklok a kapcsolat.
Ha minden ember folyton ilyen kínosan ügyelne arra, hogy kinek mi mennyire kellemetlen, akkor nem sok párkapcsolat születne (nyilvánosan legalábbis).
Ha rosszul is esik a volt barátodnak, egy idő után elmúlik az is, gondolj erre.
Légy boldog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!