Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit 'illik'és mit nem ilyenkor?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit 'illik'és mit nem ilyenkor?

Figyelt kérdés
Barátom rokonaival fogok utazni. Gondolom nem fogjuk ott nyálazódni, de nem tudom mit szabad, mit nem. Egy-egy puszi?Karolás?Hozzábújni? Eléggé szégyenlős vagyok,és nem voltam még ilyen helyzetben.
2013. szept. 13. 22:05
 1/4 anonim ***** válasza:
puszi, ölelés, összebújás, csók stb... azért mert rokonai ott vannak attól még ugyan úgy nyalakodhattok..
2013. szept. 13. 22:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Soha nem jártatok még együtt emberek között? Ugyanúgy kell viselkedni a szülők előtt, ahogy más emberek előtt. Ha utóbbi eset nem jelent számotokra különbséget a kettesben levéshez képest, akkor vannak bajok.
2013. szept. 13. 22:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Én amondó vagyok eleinte te ne kezdeményezz semmit. Majd a párod tudja, hogy mit szeretne "mutatni" a rokonok előtt és mit nem.
2013. szept. 13. 22:22
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi:)
2013. szept. 13. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!