Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran illik felhívni telefonon a fiúnak a lányt, minden nap vagy kétnaponta is elég? Hogyan gondoljátok?
attól függ,
ha szeretik egymást, akkor le se teszik a telefont, ha nem biztos, akkor lehet tolakodónak, hat ha mindig hívogatja...
"ha szeretik egymást, akkor le se teszik a telefont"
Ez tömény f**ság.
Azért kétnaponta már illik életjelet adni, de a legtöbb esetben naponta beszélnek telefonon a friss szerelmesek. Aztán idővel már nem biztos, hogy tényleg minden nap :)
De igazából ez az adott páron múlik, nincs olyan szabály, hogy ha nem hív fel minden nap, akkor nem szeret és dobd ki.
Minden ember más, minden embernek mások a szokásai. Van aki egyáltalán nem szeret telefonon beszélni, esetleg nincs pénz a kártyáján,vagy jobb szereti megvárni, hogy a személyes találkozóig fokozódjon a hiányérzet. Szóval mindenkinek másként "illik". :)
Csatlakozom utolsóhoz, én is utálok telefonálni. A pasimnak is megmondtam, hogy ne hivjon fel mert nem szeretem. Irjon smst emailt facebook üzit bármit csak ne hivogasson napi 20x fél órákra..
Persze néha azért beszélünk telefonon is annyit kibírok kb hetente kétszer. Nekem ez bőven elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!