Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van itt olyan aki szerencsetle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki szerencsetlen volt parkapcsolati teren es most sikeres?

Figyelt kérdés

Ha igen akkor le irna roviden a tortenetet! :)

Koszonom! :)

2013. nov. 22. 17:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Azért jutottam sokakkal csak egy randiig, mert pl

az egyik eldöntötte hogy a második randin szexelni fogunk, és szerinte nekem ebbe nem volt beleszólásom. szerintem igen ezért nem találkoztam vele többet.

Volt olyan aki a randin közölte, hogy pasikkal is lefekszik.

Többen csak szex kapcsolatot akartak volna, vagy épp egy éjszakát.

Volt aki szerint a házasság előtti szex bűn:)

Volt aki lek...vázott mert nem akartam szexelni vele még az első randin...

Volt akinek irtózatosan büdös volt a szája.

Volt akinek 3 csaja is volt akkor amikor randiztunk, én lettem volna a negyedik...

és még sorolhatnám...

2013. nov. 23. 00:08
 12/16 anonim ***** válasza:

17 eves koromban volt az elsö komolyabb kapcsolatom, 3 evig tartott, az elsö pär honapban voltam csak boldog, mert utäna kimutatta, hogy milyen is valojäban. A kocsma es a haverok voltak mindig az elsök. Csak kesöbb jöttem rä, hogy alkoholistäval voltam együtt. Aztän 21 evesen ferjhez mentem, 23 evesen elvältam, mert egy närcista szemellyel hozott össze a sors(ilyen pasit meg az ellensegemnek sem).

Mäsfel eve megismertem eletem szerelmet, aki nem jär el itthonrol, nem iszik, csak egy barätja van, akivel 1 honapban max 1 alkalommal talälkozik ket orät.

Fontos neki, hogy mindig együtt legyünk es nem kezel ugy mint egy alsobbrendü lenyt, nem nez konyhagepnek, takaritonönek es gumibabänak. Ahogy az elözö 2 pärom tette.

Remelem sikeresnek mondhatom magam mellette :)

2013. nov. 23. 10:45
 13/16 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokakt! :)
2013. nov. 24. 20:24
 14/16 A kérdező kommentje:

10-es Valaszolo:De megis minek koszonheted azt ha akkor ossze jottek a dolgok most meg elotte nem?

11-es:Hat nem semmi partnereid lehettek...

12-es:Orrulok h jol alakult az eleted. :)

2013. nov. 24. 20:25
 15/16 anonim ***** válasza:

"De megis minek koszonheted azt ha akkor ossze jottek a dolgok most meg elotte nem? "

Nehéz erre válaszolni, mert magam sem tudom biztosan. Amit tapasztalok az ennyi: Akkor sikerült, most meg nem sikerül, és ennyi.

Hogy ez csak egy egyszerű balszerencsés sorozat lenne, vagy már öreg voltam a csajoknak 27 évesen, én nem tudom.

2013. nov. 25. 17:31
 16/16 A kérdező kommentje:
ertem,koszonom. :)
2013. nov. 25. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!