Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Ti mit szólnátok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti mit szólnátok, ha a párotokról kiderülne, hogy becsületes, és őszintén szeret, ráadásul még tisztel is?

Figyelt kérdés

2013. nov. 19. 00:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
48%

Kérdező szerintem te nem vagy százas már ne is haragudj ezért de én nem azért jöttem össze a párommal hogy lehúzzam, nem az a pénzes fajta bár igaz dolgozik és a szüleivel él még nem is csoda mert sajnos nem keres annyit, de én ettől még szeretem és ő is nagyon, mindent őszintén elmondott még amikor megismerkedtünk, elmondta hogy mi az ő helyzete csak azért hogy ne érjen csalódás.

Az én párom ritka jószívű őszinte ember, külsőre elején nem jött be nekem mert elég nagy darab emberről van szó, de olyan érzelmes hogy egyszerűen belé szerettem, mindig együtt vagyunk amikor csak tehetjük, legtöbbször munka után ha tudja hogy elérhető vagyok egyből felhív hogy látni szeretne és én mindig azt mondom hogy jöjjön sokszor lepjük meg egymást, volt amikor 12 óráznia kellett és este 10 kor jött el hozzám pénteken úgy hogy neki másnap reggel szombaton szintén be kellett mennie helyettesíteni mindig szakított rám időt, és ez most is így van.

Nem az számít hogy mennyire használjam ki és mennyire húzzam le így is volt egy olyan barátnője aki csak ugráltatta feleslegesen hívta fel magához, és az érzelmeivel játszott, egyszerűen tönkretette őt idegileg ami végett nagyon sokáig maga alatt volt.

Amikor megismertem láttam rajta hogy ő lesz nekem az igazi mert tényleg odajött hozzám, beszélgettünk elmondta a dolgokat én meg végig hallgattam én is elmondtam neki mindent mert már akkor éreztem hogy benne meglehet bízni és rá lehet számítani. Most is épp dolgozik és nemrég hívott fel hogy délbe hazajöhet mert rengeteg túlórája van szegénynek sokat is dolgozott és múlthéten is amikor még aludni is alig volt ideje képes volt eljönni hozzám mert már régebben megígérte hogy együtt elromantikázunk amikor délutános és akkor volt hogy már reggel 6 ra be kellett mennie dolgozni úgy hogy délutánosból jött haza és simán megtehette volna hogy lemondja a programot hogy tudjon pihenni, de nem tette mert megígérte és eljött és fáradtan is, de eljött hozzám mert velem akart lenni. És nagyon megbízik bennem, nem nyomoz utánam, én is hűséges vagyok és ezt nem játszom el mert kölcsönösen tiszteljük egymást és én megbecsülöm mert eddig akárhány barátom volt mindegyik vagy kihasznált mert csak szexre kellettem neki, vagy csak azért jött velem össze mert a szépségem miatt tudjon mutatkozni valakivel és mindig voltak olyan helyzetek amikor megalázva éreztem magam, de a mostani páromnál nem így van, és tudom róla hogy ha gondja van akkor megbeszéli velem, mindig szól, és én is amikor magam alatt vagyok vagy beteg vagyok akkor tiszteletben tartja azt is ha pihenni akarok akkor nem jön ha én nem akarom, de ilyet nem kérek tőle mert tudom hogy nem zaklatni jönne ide hanem hogy mellettem legyen és ápoljon. Szóval én ezért jöttem össze vele mert tudom hogy becsületes megbízható és őszinte velem és tudom róla hogy soha nem lépne félre pedig lehet hogy a külseje miatt nehezen csajozna de így is nem egyszer mesélte már meg én is észrevettem hogy egyes ribik őt is az újjuk köré csavarnák, egyszer meg is szívta még régebben még a volt barátnője előtt is volt egy csaj akinek csak amolyan pótló kellett és csak azért kínozta érzelmileg a barátomat hogy neki legyen addig valaki ameddig nem talál egy hozzá illő barátot. De a páromat nem tudják elcsábítani mert ő megmondta ha van párja akkor nem csábul el. Igaz szóba áll a lányokkal udvarias is velük, meg beszélget is lányokkal, nincs is ezzel szerintem semmi baj mert ő szeret barátkozni lányokkal is, a második legjobb barátja is egy lány és tudom róla hogy megbízható.

2013. nov. 19. 10:36
 12/15 anonim ***** válasza:
kidobnám
2013. nov. 19. 15:12
 13/15 anonim ***** válasza:

12/12 :D végre valakinek van humora is:D

Hogy lehet ilyen kérdést feltenni???

Miért a tiedről kiderült ez a sok szörnyűség kedves kérdező?

Hogy bírtad feldolgozni?:D

Láttam egy szép anekdotát aki regényt írt a párjáról, de mi szükség van erre? ez csak önigazolás és dicsekvés.

2013. nov. 19. 17:50
 14/15 anonim ***** válasza:

Aha külsőleg nem jött be de nagyon rendes volt!

Ez ám az igazi csapda!!! :D csak mellette meg titokban tuti nézegeted a Mester Tamás posztert! Mondtam én, hogy önigazolás:D

2013. nov. 19. 17:51
 15/15 anonim ***** válasza:
Akár még pénzben is fogadnék, hogy ezt a kérdést egy férfi írta, akit átvert egy lány, és most így próbálja meg kiélni magát. Ha meg ez egy komoly kérdés, akkor az legalább annyira kiábrándító....
2013. nov. 20. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!