Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"mindenki szerelmes lesz középiskolában? "
ezt, úgy értem ismertek, vagy van olyan ember aki nem volt szerelmes középiskolában? (hülye kérdés.. bocsi :DDD ) Ti középiskolában hány évesen voltatok először szerelmesek?
*Lány
10.ben szerettem bele egy lányba és most érettségi után két évvel is szerelmes vagyok!
Csak neki soha nem kellettem!6 év.6 év telt el eddig úgy az életemből,hogy egy csajjal se tudtam komolyabban kezdeni mert mindenkiben őt keresem.
Nem kell.Saját hiba vagy talán gyengeség,hogy nem tudok rajta túllépni.
Ez 24 órás őrszolgálatnál a legrosszabb.Csak álldogálok egyedül és olyankor jut eszembe.Milyen szép a mosolya.A haja a szeme.
Én is szerelmes voltam egy lányba még a gólyatáborban habarodtam belé.
Aztán törtem magam.Háromszor csalódtam mire észrevettem,hogy semmi esélyem.Ráadásul egy nálam hülyébb de menő gyerekkel jött össze...
Pedig csöndes csaj volt
Barátom volt, 2 is középiskolában, de szerelmes nem lettem.
Csak később. 24 évesen:)ő lett a férjem.
Voltam, talán 4x. Viszont volt több olyan ismerősöm is (fiú is, lány is), aki meg egyszer sem.
L
Hát én szerelmes nem, ellenben ritka kanos voltam akkoriban. :D
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!