Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem vissza az exem? Még szeret.
Azt mondja, hogy szeret, éppen ezért szakít velem, nem akar magával rántani a mocsokba. Azt hiszi, hogy ô szörnyû ember. Tényleg önértékelési problémái vannak, ez nem lekoptatós szöveg. De nem tudom meggyôzni, hogy tényleg önmagáért szeretem.
Az utóbbi idôben durván bánt velem, elmondása szerint azért, hogy megutáljam, és magamtól elmenjek, mert úgy könnyebb lenne nekem.
Az egész éjszakát összebújva végigbôgtük, azt mondta, hogy nagyon fogok hiányozni neki, de ez semmiképpen nem mehet tovább.
Ez két napja volt, ma rggel hívott, hogy megkérdezze, hogy hogy vagyok.
Azt beszéltük meg, hogy skypon tartjuk a kapcsolatot, néha esetleg telefonon is, és majd valamikor, késôbb találkozunk is.
Èn 20l Ô 23f
Ezek fényében tudtok valami tanácsot adni, hogy hogyan lehetnénk ùjra együtt? Bármit megtennék, nem tudom nélküle elképzelni az életem.
Elôre köszönöm a válaszokat
Általában ha már az egyik fél eldöntötte már hogy ennek nincs értelme ,akkor ezen nehéz változtatnia a másik félnek.
Szokták mondani ha valami véget ért azért mert valami nem működött.
Az ember megpróbálhatja újból de nem lesz már ugyanolyan semmi.
Ha ő nem akarja akkor nem erőltetheted, mert még azt a kis köztetek maradó barátságot is el fogod veszíteni ami megmarat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!