Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől változott meg ilyen drasztikusan az emberek véleménye a fiatal lányokról?
10/10: Hat a legtöbb 15éves lány ilyen 16-17 éves kis sz.arrágókal kefél, akik még csak azért akarnak dugni, mert a haverjaik cikizik, hogy jaj már, te még szűz vagy ? Mi van veled ? Elkapott a melegfront ?
Nah azok a csajok kur.vák, akik ilyenekkel dugnak...
Ez azért nem ugyan az, mint régen, mikor 15 évesen dugtak, meg gyerekük volt, mert anno az komoly, életreszóló kapcsolat volt.
9/10 Amúgy meg átlaghoz képest jól élek, nem dohányzom, iszom, de csak mértekkel (pl. 2-3 pohár bor 1 héten), nem is vagyok ronda, elég sok csajnak bejövök, de nekem akkor is egy: Szűz csaj kell, aki szép, nem cigizik, és komoly kapcsolatot szeretne, amiből akár házasság is lehet néhány(5-6) év múlva. :D
A szép csajok 16 felett mind megvannak farkalva, úgyhogy nekem az alatt kell keresgélnem :D De előző barátnőm pont olyan volt, mint amit leírtam, csak szakítottunk(sajnos), de túl későn, elszaladt velem az idő... úgyhogy ha most egy 14-15 éves lánnyal összejönnék, akkor mindenki leszólna, hogy pedofil vagyok...
A kérdésedben benne van a válasz.
A szülők keresték a megfelelő férjet. Kizárólag anyagi érdekek számítottak. Két vagyonból legyen dupla akkora.
Jó partira nem lehetett túl sokáig várni mert a férfi ígyis a gazdagabb lányt vette feleségül. Vagyis inkább a szülők egyessége volt egy házasság.
Ma ez már nincs így és a törvények is mások.
Te pedig rossz korban születtél
De annyiban talán mégis jó ez a kor mert most vannak pszihológusok akiket felkereshetsz mert kóros az állapotod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!