Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mitől változott meg ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől változott meg ilyen drasztikusan az emberek véleménye a fiatal lányokról?

Figyelt kérdés
Nemrég még teljesen elfogadott volt, hogy a 13-15 éves lányok érettnek bizonyulnak, és elkezdték őket felkészíteni a házas életre, és már keresték is neki az anyagilag hozzáillő férjet. Manapság meg ha egy 14-15 éves lánnyal kezd egy 19-20 éves fiú(tegyük fel komoly szándékkal, nem csak dugás miatt), akkor már pedifiloznak, meg jaj nézd meg, csak kihasználja szegény lányt, meg ugy néznek a fiúra, mintha valami terrorista lenne stb...

2013. nov. 16. 09:32
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

10/10: Hat a legtöbb 15éves lány ilyen 16-17 éves kis sz.arrágókal kefél, akik még csak azért akarnak dugni, mert a haverjaik cikizik, hogy jaj már, te még szűz vagy ? Mi van veled ? Elkapott a melegfront ?

Nah azok a csajok kur.vák, akik ilyenekkel dugnak...

Ez azért nem ugyan az, mint régen, mikor 15 évesen dugtak, meg gyerekük volt, mert anno az komoly, életreszóló kapcsolat volt.

9/10 Amúgy meg átlaghoz képest jól élek, nem dohányzom, iszom, de csak mértekkel (pl. 2-3 pohár bor 1 héten), nem is vagyok ronda, elég sok csajnak bejövök, de nekem akkor is egy: Szűz csaj kell, aki szép, nem cigizik, és komoly kapcsolatot szeretne, amiből akár házasság is lehet néhány(5-6) év múlva. :D

A szép csajok 16 felett mind megvannak farkalva, úgyhogy nekem az alatt kell keresgélnem :D De előző barátnőm pont olyan volt, mint amit leírtam, csak szakítottunk(sajnos), de túl későn, elszaladt velem az idő... úgyhogy ha most egy 14-15 éves lánnyal összejönnék, akkor mindenki leszólna, hogy pedofil vagyok...

2013. nov. 16. 12:01
 12/13 anonim ***** válasza:
Hanem is leszolnának de tennének megjegyzéseket nekem is hasonló a prblémám nincs igazi nő tisztelet a kivételnek pl.volt osztálytársnöm 26fiuból 12 vel volt valami szexuális kapcsolatban, v. furulya v. egy kis anál, és ezért olyan büszke volt magára hogy csak na......... gusztustalan
2013. nov. 16. 14:25
 13/13 anonim ***** válasza:
42%

A kérdésedben benne van a válasz.

A szülők keresték a megfelelő férjet. Kizárólag anyagi érdekek számítottak. Két vagyonból legyen dupla akkora.

Jó partira nem lehetett túl sokáig várni mert a férfi ígyis a gazdagabb lányt vette feleségül. Vagyis inkább a szülők egyessége volt egy házasság.

Ma ez már nincs így és a törvények is mások.

Te pedig rossz korban születtél

De annyiban talán mégis jó ez a kor mert most vannak pszihológusok akiket felkereshetsz mert kóros az állapotod.

2013. nov. 17. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!