Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mai fiatal lányok miért vonzódnak az idősebb pasikhoz?
Én fiú vagyok de megértem..
Az idősebb pasik férfiasabbak,tapasztaltabbak,rámenősek,jobbak az ágyban van egzisztenciájuk.
Más kérdés,hogy a legtöbb lány a feszes testén kívül nem sokat tud nyújtani nekik..
18/F
Én az alábbit kérdezném:
Mai fiatal lányok miért vonzódnak a pénzes pasikhoz?
Nana,én nem ezt mondtam.
Mi kisfiúk vagyunk,de agyilag a lányok is kislányok attól még hogy vannak elvárásaik..
Mint írtam a legtöbb kb. csak szexre kell az idősebb pasiknak.
Én az általad leírt kategóriába tartozom. 18 voltam, mikor összejöttem a 25 éves barátommal. Azóta majdnem 2 év telt el, még mindig együtt vagyunk.
Hogy miért pont idősebb kellett? Engem elsőre csak a kinézete fogott meg, majd a randi után az egész egyénisége is. Mindigis a férfias kinézetű srácok tetszettek, de nem hiszem hogy ezt fel lehetne róni nekem. Sokan vannak olyanok is, akik a kisfiúsabb kinézetű, vékonyabb srácokra buknak. Ízlések és pofonok.
Szóval amiért én általánosságban az idősebb srácokhoz vonzódom, az a férfias kinézet, a határozottság, magabiztosság. Köze nincs hozzá a pénznek, vagy az egzisztenciának. Sose hagynám a barátomnak, hogy nagyobb összegeket költsön rám, vagy neadjisten ő tartson el. Most is már nagyrészt én tartom el magam, pedig még csak nemrég kezdtem el az egyetemet.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!