Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megcsal, hazudik a párom?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal, hazudik a párom? Vannak jelek, de ő bizonygatja az ellentétét.

Figyelt kérdés
Már egy ideje (lassan fél éve) együtt vagyunk, de nekem valami nem tetszik ebben a párkapcsolatban. Próbálok neki mindent megadni, mikor Vele vagyok, még a telefonomat is elteszem jó messzire, hogy senki se zavarjon minket, hiszen ritkábban tudunk csak találkozni. Viszont ami zavar... Az előző barátnője teljesen összetörte őt lelkileg, nehezen bízik meg bárkiben is, pont emiatt. Titokzatos sms-ek másnak, fura megnyilvánulások felém. Azt mondta, hogy szeret, de még nem szerelmes belém, viszont kellek neki, csak várjam meg, amíg eléggé kötődik majd hozzám. Csak szerintem abszurd? Ha rákérdezek, hogy sikerült-e már lezárnia lélekben az előző kapcsolatait, ad valami elfogadhatatlan idióta magyarázatot, majd rávágja, hogy persze, sikerült, ne aggódjak emiatt. Az előző barátnőjével telefon kapcsolatban van és ez engem zavar. (Állandóan keresi Őt a másik lány, de lehet, hogy fordítva is így van...)Próbálom megbeszélni a dolgokat, de nem sikerül, mert elintézi annyival, hogy bízzak benne, mert szeret. Mit tegyek? Turkálni nem akarok a magánéletébe. (gondolok itt telefonra, face bookra, stb...) Ja és a lényeges, az előző barátnője még most sem tudja, hogy én vagyok neki! Sőt, meg ne próbáljak szólni neki, nehogy a drága exe felkösse magát emiatt. Tanácstalan vagyok! Ti mit tennétek? Hogyan közelítenétek meg a dolgot?

2013. nov. 15. 18:26
1 2
 1/11 zotanbro ***** válasza:
megcsal.
2013. nov. 15. 18:29
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem az az ex nem is annyira ex. Egyszerre van mindkettőtökkel.
2013. nov. 15. 18:29
 3/11 A kérdező kommentje:
nem tudom... a szüleinek is bemutatott már, velük is többször beszélgettem hosszú időkön át. Nem hiszem, hogy engedné, hogy közeledjek a családjához, ha valami rosszat tenne, meg végül is ki tudja. Lehet, hogy csak én vagyok túl naiv?
2013. nov. 15. 18:32
 4/11 zotanbro ***** válasza:
de meg mennyire naiv vagy.
2013. nov. 15. 18:34
 5/11 anonim ***** válasza:
Eleve nem értem, hogy miért mentél bele egy olyan kapcsolatba, ahol még ilyen zavaros ex dolgai vannak a srácnak
2013. nov. 15. 18:37
 6/11 anonim ***** válasza:

hu mintha csak én lennék ez az ex.

az exszel telon tartjuk a kontaktot, de amikor ott van nála a másik - akivel állítása szerint csak ismerkednek - (az exről még el is lehet képzelni), szóval olyankor nemigen ír vissza stb, mert szerinte tiszteletlenség lenne a másikkal szemben, de máskor meg nála tv-zem, meg alszom, de nem szexelek vele, mert ÉN nem akarom, mert rajta aztán nem múlna.

habár én nem kötném fel magam, ha bevágná, hogy járnak most már.

tekintve az én exemnél csak várni kell. ha azt mondja még nem szerelmes, hagynám, várnék hátha az lesz. mert anno mi is így jöttünk össze, hogy szabályosan én hamarabb tudtam, hogy szerelmes belém, mint ő. állandóan a jelekről mesélt, olyan véletlenekről amik rám irányították napközben a gondolatait amikor ott sem voltam, stb stb. és ki is mondta hogy szeretlek általában fülbe súgva. meg amikor rossz fát tett a tűzre...

2013. nov. 15. 18:43
 7/11 anonim ***** válasza:
6 os vagyok. és az én exem is a mártírt játsza, hogy ő a rendes, korrekt csávó és én voltam a szemét..
2013. nov. 15. 18:45
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem még az is eszembe jutott, hogy még nem az exe, csak csalja veled.
2013. nov. 15. 18:49
 9/11 A kérdező kommentje:
hmmm... ez nekem se fordult még meg a fejembe. lehet, hogy én vagyok a bizonyos 3.? Akkor meg minek utazik miattam 200 km-t, hogy lásson? miért hív minden nap és mondja, hogy szeret? talán évődik a két lány között? melyik lenne, jó döntés, vagy ilyesmi?
2013. nov. 15. 18:54
 10/11 anonim válasza:
szia! és te ismered az exét? mármint tudod, h ki az név szerint? facebookon pl van még fent közös képe a pasidnak és az exének? én is voltam pontosan egy ilyen szituban, tudok segíteni ha gondolod.
2013. nov. 16. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!