Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal, hazudik a párom? Vannak jelek, de ő bizonygatja az ellentétét.

hu mintha csak én lennék ez az ex.
az exszel telon tartjuk a kontaktot, de amikor ott van nála a másik - akivel állítása szerint csak ismerkednek - (az exről még el is lehet képzelni), szóval olyankor nemigen ír vissza stb, mert szerinte tiszteletlenség lenne a másikkal szemben, de máskor meg nála tv-zem, meg alszom, de nem szexelek vele, mert ÉN nem akarom, mert rajta aztán nem múlna.
habár én nem kötném fel magam, ha bevágná, hogy járnak most már.
tekintve az én exemnél csak várni kell. ha azt mondja még nem szerelmes, hagynám, várnék hátha az lesz. mert anno mi is így jöttünk össze, hogy szabályosan én hamarabb tudtam, hogy szerelmes belém, mint ő. állandóan a jelekről mesélt, olyan véletlenekről amik rám irányították napközben a gondolatait amikor ott sem voltam, stb stb. és ki is mondta hogy szeretlek általában fülbe súgva. meg amikor rossz fát tett a tűzre...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!