Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak én tapasztalom annak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én tapasztalom annak az ellentétét, amit itt az oldalon hangoztatnak?

Figyelt kérdés
A csapból is az folyik, hogy a normál alkatú, esetleg kicsit teltebb lányok az ideálok, legyen alacsony, kedves, csendes, bájos, visszahúzódó. Ennek ellenére a pasik körülöttem észre se veszik az ilyen lányokat, a magas, vékony nőket istenítik akik merészen de egyben nőiesen öltözködnek és kihívóan viselkednek, nagyszájúak és népszerűek, bulizni járnak. Én a tökéletes ellentétét vettem észre a fentieknek, ti hogy vagytok vele? Megjegyzem, én nem vagyok igazán egyik csoportba sem sorolható.
2013. febr. 5. 12:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Csak Te tapasztalod ezt! :-P
2013. febr. 5. 12:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez az általánosítás hülyeség. Mindenkinek más az ideálja, így nem lehet azt mondani egyikre sem, hogy na ez egy tökéletes férfiideál, mert biztosan találnál olyat gyorsan, akinek az sem tetszik. Szóval ennek semmi értelme.
2013. febr. 5. 12:16
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

igazad van. Egy magas nőt eleve könnyebb észrevenni, főleg ha még a száját is kinyitja és nőiesen öltözködik.

Most komolyan, aki randa zsákruhában jár és kussban van, fal mellett lapulva jár, azt elég nehéz lenne észrevenni, nem?

2013. febr. 5. 12:25
 4/9 anonim ***** válasza:
ott a pont :) alapvető logika a fiúk még egyerüek és nah de a lányok
2013. febr. 5. 12:27
 5/9 anonim ***** válasza:
Mindegy mi van, mindig a nagyszájú, magas, vékony lányokat veszik észre. Ezt én is látom. És ez nem általánosítás! - Pl. volt, hogy nagyobb társasággal buliztunk, vagy 8-9 lány is volt ott egy csoportban, egyikünk sem ronda, ráadásul pluszban ki voltunk csípve, mégis annak akadt a legtöbb érdeklődője, aki divatosan öltözött, műszempillát hordott, rengeteg sminket, cigarettázott és olyan hangosan kiabált és olyan obszcénül beszélt... Itt meg mégis mindenki azon sír, hogy nincs egy kedves, aranyos lány. Nos van, a többieknek sem volt a társaságban szegényes az öltözéke, vagy csúnya arca, vagy rossz alkata, mégis a legtöbben a nagyszájúval akartak ismerkedni.
2013. febr. 5. 12:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Ez az általánosítás egy esetben igaz: ha csak megfektetésre akarják megszerezni a csajt. Nyilván egy kihívóan öltözködő és viselkedő lányról hamarabb elhiszik, hogy kapható bizonyos dolgokra, míg egy szerény, csendes bájos lány nem feltétlenül megy bele ilyenekbe, őket majd hosszútávú kapcsolat céljából keresik, de az meg nem tizenévesen fog megtörténni. Mégis úgy érzem, hogy nem veszítenek ezek a visszafogott lányok nagyon sokat azzal, hogy nem fekszenek le minden buli után mással...
2013. febr. 5. 12:40
 7/9 A kérdező kommentje:
Kedves 6-os azért én tudnék több ellenpéldát mondani erre a megfektetős állításodra. :/
2013. febr. 5. 12:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Na tessék, ezek szerint ebben sem lehet ugyanúgy általánosítani, ahogy te általánosítottál a kérdésedben! :D
2013. febr. 5. 12:53
 9/9 anonim ***** válasza:

Ez szerintem attól függ ki milyen emberekkel van körülvéve, az én baráti társaságom a hétköznapi normális intelligens lányokat szereti, mert ők maguk is ilyenek.

Aztán ott vannak bátyámék és haverjai meg a diszkóba járós buta népség, nekik csak az számít hogy mutogatni lehessen a csajt és felvágni vele, az sem számít hogy bunkó a csaj és sík hülye... szóval mindenki megtalálja a hozzá illőt, maradjunk ennyiben.

2013. febr. 5. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!