Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom az ellentétét....

Nem tudom az ellentétét. Segítség?

Figyelt kérdés

A nő legyen a konyhában szakács, az ágyban szajha, a társaságban úrinő.

Ha egy nő ezt hozza, ehhez miben nőhet fel a férfi?

Mit vár el egy ilyen nő, aki mindezt nyújtani tudná?

Nem tudom, hogy lehet az elvárásainak megfelelni.

2013. jan. 14. 23:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
A műhelyben ezermester, az ágyban szabadnapos matróz, társaságban úriember. Ilyenre gondoltál? :)
2013. jan. 14. 23:34
 2/15 A kérdező kommentje:

Ilyesmi :)

Nagyon köszi, de úgy konkrétan is jöhet minden.

Tudom, hogy én is egy mondást írtam ki, de arról fogalmam sincs, hogy egy ilyen igazi nő mit vár el egy férfitól.

2013. jan. 14. 23:38
 3/15 anonim ***** válasza:
45%
Mint minden nőnek keki is határozott őszinte gywngéd férfi kell aki nőként bánik vele,dicséri figyel rá. Minden nő ugyan arra vágyik;)
2013. jan. 14. 23:42
 4/15 anonim ***** válasza:
83%
Tiszteletet :)
2013. jan. 14. 23:42
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
De valljuk be őszintén, ritka mint a fehér holló. Senkire nem cserélném az én konok, kétkezi munkában ügyetlen, feleségével néha nem túl kedves férjecskémet :)
2013. jan. 14. 23:45
 6/15 anonim ***** válasza:
64%

Tårsasågban és otthon is ùriember,az ågyban tökéletes szeretö.Az ezermester nekem nem fontos,inkåbb legyen értelmiségi.

(Mår megtalåltam.)

2013. jan. 14. 23:49
 7/15 A kérdező kommentje:

Akkor ha például sportban jó vagyok, akkor nem baj, hogy nem foglalkozom ilyen ezermesteres otthoni munkákkal?

Az van, hogy megismertem egy csodálatos lányt.

22 éves, és szerintem ő az igazi nő. Nem tudom, hogy hogy szexel, de minden mozdulata, a nézése olyan szexis, biztos nem lehet rossz.

És most nem tudom, hogyan lehet egy igazi nőt meghódítani :S

Nagyon köszönöm az eddig válaszokat is, mindet megfogadom, és jöhet még, ha valaki akar segíteni.

2013. jan. 15. 00:05
 8/15 anonim ***** válasza:

Na a sok irigy lepontozott.

Kérdezőnek:Nem baj,ha nem értesz az olyasmihez,de az a lényeg,hogy az a bizonyos nő milyen embert,milyen tulajdonságokat részesít előnyben.

2013. jan. 15. 00:15
 9/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a mondás csak a nőkre illik. Úgy értem, egy igazi nő hasonló képességekkel rendelkezhet, hiszen mindegyik tulajdonság fontos, ettől válik nőiessé, nem attól, hogy társaságban mondjuk kelleti magát vagy káromkodik. Enni minden pasi szeret, szexelni is, na meg azért jobb esetben mások előtt viselkedni.

De egy férfinál ez más. Én pl. nem várom el, hogy ezermester legyen, persze azért tudjon megjavítani ezt-azt, de vannak fontosabb dolgok is. Az ágyban lehet matrózfiú, a társaságban pedig jól nevelt, de azért legyen benne valami egyedi, ami nem egy sablon macsóvá teszi őt. A barátom pl. nem nagyon javítgat, nincs is mit, de annál több érzéke van a művészetekhez, ami személy szerint nekem fontos jellemvonás.

2013. jan. 15. 00:34
 10/15 anonim ***** válasza:
A ház körül legyen ezermester, a munkában is legyen a topon, minél jobb beosztásban és keressen amennyit csak tud, ne csak vakargassa a micsodáját egy sör mellett, hogy nem talál munkát. Az ágyban teljesítse a nő kívánságát, ha az gyengédségre vágyik akkor azt, ha kemény döngetésre, akkor azt, de mindenképp elégítse ki a nőt maradéktalanul. Társaságban legyen úriember, ne kelljen szégyenkeznem miatta. Tartsa be a társadalmi elvárásokat, ne viselkedjen proli módon, ne legyen trágár, öltözzön fel rendesen, alkalomhoz illően.
2013. jan. 15. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!