Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az gáz, ha barátom 4 hónap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz, ha barátom 4 hónap múlva sem rakja ki, hogy kapcsolatban van? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Igazából alapból nincs kint neki semmi még az sem, hogy egyedülálló-e de ez még is fura szerintem. Egyébként a családja és az összes haverja tudja, hogy én vagyok a barátnője, de akkor is idegesít, hogy a sok csaj akik likeolgatják a képét, lehet nem tudják, hogy van barátnője, mindig attól félek, hogy rányomulnak. Igazából nekem sincs kint semmi, de azért mert eddig hülyeségnek tartottam bármit is kirakni. De most már zavar. Szerintetek gáz, olyan mintha "titkolna"?

2013. nov. 13. 07:55
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk sincs kinn, pedig már több mint két éve együtt vagyunk. Ha valaki félre akar lépni, azt nem a facebook kapcsolatban beállítás fogja megállítani...
2013. nov. 13. 10:51
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem gáz. Igazából az, hogy valaki kirakja-e, szerintem semmit nem jelent. Van, aki szereti a világgal tudatni, hogy boldog, és van valakije, más meg úgy gondolja, hogy senkinek semmi köze a magánéletéhez. Egyik hozzáállást sem fogom sem egekig magasztalni, sem elítélni.

A te gondolkodásod viszont meglehetősen gáz.

"Igazából alapból nincs kint neki semmi még az sem, hogy egyedülálló-e" de te mégis elképesztően furcsának találod. Miért is? Az, hogy nem ír ki semmit, pont azt jelenti, hogy nem szereti a magánügyeit interneten kiteregetni.

"a családja és az összes haverja tudja, hogy én vagyok a barátnője" ... "Igazából nekem sincs kint semmi" ... de azért zavar, meg szerinted ez olyan, mint ha titkolna? Olvasd vissza kérlek újra a kérdésedet, és nézd már meg, hogy hányszor keveredtél saját magaddal ellentmondásba! Mindenki tudja, hogy te vagy a barátnője, de csak mert egy nyamvadt közösségi oldalon nem teregeti ki, már szerinted titkol? Akkor titkolna, ha még a haverjai se tudnák, hogy létezel.

"mindig attól félek, hogy rányomulnak" Ez meg a bizalom magasiskolája. Arról nem is beszélve, hogy a hűség nem azon fog múlni, hogy Facebookon kirakja-e, hogy kapcsolatban.

Mi se raktuk ki barátnőmmel, hogy kapcsolatban, mégis tudjuk, hogy szeretjük egymást, és nem vagyunk hűtlenek. Ha meg valaki nyomul? Nyomuljon... elcsábítani csak azt lehet, aki hagyja magát. (Ami meg szintén nem azon múlik, hogy Facebookon mi van kiírva.)

Gyerekes vagy, éretlen és bizalmatlan. Ez a gond.

2013. nov. 13. 10:53
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kérdés is a felszínesség mintapéldája: tök mindegy mi van belül, a lényeg, hogy kívül minden stimmeljen.
2013. nov. 13. 10:56
 24/30 anonim ***** válasza:
Ezt az agyilag alultáplált egyedet!
2013. nov. 13. 11:06
 25/30 Je Veux ***** válasza:
77%

Nálunk egy év után került ki, akkor már együtt éltünk. A barátaink kommentelgettek alá, hogy nem is sejtették.. :D

Most komolyan, mit számít? Nem kell fb ahhoz, hogy valaki rányomuljon a barátodra. Bízz benne, hogy majd lekoptatja őket. Ha meg mindenki tud róla, akkor miért titkolna?!

2013. nov. 13. 11:30
 26/30 anonim ***** válasza:

18-as, aki "csámcsog" az eleve nem ismerősöm. :)

Szerintem egyébként nem sokakat érdekel, hogy ki kivel jár. Maximum a közös ismerősöket, barátokat. Megnézik, jó oké és ennyi. Esetleg gratulálnak helyes lány jól választottál. Utána el is van felejtve a legtöbb embernél. Aki meg nem ismerősöm és véletlenül az oldalamra téved az általában nem látja mert nem publikus de mégha látná is képzelem mennyire érdekli..

Ennek az egésznek tényleg nem az kellene legyen a célja és értelme, hogy most akkor 1098 embernek prezentáljuk, hogy nem vagyunk lúzerek mert sikerült egy épkézláb kapcsolatot összehoznunk. Aki kirakja az valószínüleg büszke a párjára és szeretné összetartozásukat kifejezni. Ez kicsit olyan mint az élettársi viszony vagy a házasság. Van akinek fontos a papir és van akinek nem. Nekem jobb dolgom is minthogy azzel foglalkozzak ki kivel merre hogyan..és szerintem ezzel a nagy többség így van..

Gratulálok nekik és kész! Ennél többet nem foglalkoztat a dolog.

Még ha csámcsogna is rajta valaki engem abszolút nem érdekel! Egyrészt úgysem fogom megtudni másrészt idegenek véleményére nem adok. Mindenki azt gondol meg azt mond amit akar.

Volt olyan, hogy önbizalomhiány miatt én sem engedtem, hogy kirakja a nevemet. Tényleg nem tartozik mindenkire, hogy kivel jár. De ahhoz, hogy a "kapcsolatban" kint legyen minden esetben ragaszkodom.

Olyan is volt amikor nem éreztem elég stabilnak a kapcsolatot ahhoz, hogy megosszam az ismerősökkel. Mert ha ne adj isten szétmegyünk egy hét után az azért kicsit ciki aki igy váltogatja..

2013. nov. 13. 11:42
 27/30 anonim ***** válasza:

Szerintem az nem gáz,ha valakinél kinn van,hogy kapcsolatban.Én azt nem értettem soha,hogy minek kell részletezni egy közösségi oldalon,hogy kivel van kapcsolatban.Akik ismerik úgy is tudják,akikkel tudatni szeretnék,tudatják az életben.Ennél már csak az gázabb,hogy bonyolult kapcsolatban van.:D Ezt aki kitalálta...:)

Szóval kedves kérdező,itt nem azon múlna,hogy megcsalna a barátod,hogy kinn van-e neki,hogy kapcsolatban vagy sem.De ha neked egy közösségi oldalról ez jut eszedbe,akkor igen csak kevés önbizalmad lehet.

A gond akkor lenn,ahogyan írta is valaki,ha a barátai és a családja sem tudna rólad.Nem ismerjük a barátodat,hogy milyen típus és mennyire függő.Az is sokat elárulna.

2013. nov. 13. 14:22
 28/30 anonim ***** válasza:
én nem raktam ki..ne nézegessék őt ..nála meg engem..meg beszéljenek ki vagy akármi ilyen rossz gondolat :D max azt tegye ki ,hogy kapcsolatban, hogy tudják foglalt az még szerintem belefér.mondjuk 4 hónap után már azért furcsálnám..nem lehet ,hogy valaki mással is kavargat rajtad kívül ?:S
2013. nov. 13. 16:11
 29/30 anonim válasza:
81%

Istenem, annyira szánalmas ez az elfészbúkosodott, csak a látszatra adó világ. Most komolyan, ha valaki nem ott éli az életét, akkor ő már egy senki???! Könyörgök, a kapcsolatotok csak rátok tartozik, nem a "fészbúkos" barátaidra (akiről a felét általában azt se tudod, hogy ki)!!! Én személy szerint utálom, alig használom, és természetesen szinte már egy senki vagyok mert nem nyáladzok naponta hatszáznyolcvanhárom p*csás, pózolgatós, kacsaszájas, "rakjunkkimindent" képpel...naagyon megbántam, hogy regisztráltam, de komolyan. Ettől a "lájk" szótól meg egyszerűen kiráz a hideg!! Akkor mi van ha "lájkolták"???! Lehet, hogy csak odanőtt az egérhez a kezük :D

Ezek után nyugodtan el lehet ítélni, és lehordani, hogy maradi vagyok, nem érdekel...és még csak nem is egy 70 éves műszaki analfabéta vagyok, hanem egy 18 éves lány, aki szinte ebbe a világba nőtt fel, de akkor is utálom, ezvan. Szóval ne aggódj, nincs semmi, nem ettől fog összedőlni a világ :D

2013. nov. 13. 20:21
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

"Most komolyan, ha valaki nem ott éli az életét, akkor ő már egy senki???!"

NEM, ezt senki nem mondta. Csak tudod, ezzel a szöveggel a legkönnyebb passzolni ezt a témát, de legtöbb esetben más áll mögötte. Mert aki a nap 24 órájából 18-20-at fent van facebookon, meg lájkolgat minden sz*rt, meg kommentelget, annak a szájából ez elég ócska szöveg. Pláne, ha a következő partnernél meg mégis a facebookon éli az életét, mert akkor nem okoz gondot kirakni, hogy kapcsolatban.

2013. nov. 13. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!