Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az gáz, ha barátom 4 hónap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz, ha barátom 4 hónap múlva sem rakja ki, hogy kapcsolatban van? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Igazából alapból nincs kint neki semmi még az sem, hogy egyedülálló-e de ez még is fura szerintem. Egyébként a családja és az összes haverja tudja, hogy én vagyok a barátnője, de akkor is idegesít, hogy a sok csaj akik likeolgatják a képét, lehet nem tudják, hogy van barátnője, mindig attól félek, hogy rányomulnak. Igazából nekem sincs kint semmi, de azért mert eddig hülyeségnek tartottam bármit is kirakni. De most már zavar. Szerintetek gáz, olyan mintha "titkolna"?

2013. nov. 13. 07:55
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
67%
Hát most le leszek szólva, meg tarthat mindenki gyerekesnek 25 éves létemre, de én megértem a kérdezőt. Az egyik exemnél mikor rákérdeztem,kb közölte,hogy felejtsem el, ő nem ott éli a magánéletét, és senkinek semmi köze hozzá. Én ezt elfogadtam. Aztán szakítottunk,eltelt 2 hét, 1x csak látom, hogy "f... kapcsolatban vele: y". Rámentem a csaj adatlapjára, ahol kapcsolat kezdődátumának olyan volt megadva, amikor az a balf@$z még velem volt... Innentől kezdve, akármennyire hülyeség, én is nagyon érzékenyen kezelem ezt a témát. Az előző exemnél is már akkor tudtam, hogy gondok vannak, mikor elkezdte elrejteni facen a közös dolgainkat... Nekem ez fontos,mert ha valakit szeretek, akkor azt felvállalom az egész világ előtt is, és nem érdekel, ki mit gondol. Az összes többi csak KIFOGÁS!
2013. nov. 13. 09:10
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Figy kérdező, én megértelek téged, nekem eddig 2 bnőm volt, de egyiket sem raktam ki a FB-re, mert pont nemérdekelt a FB.

Ha viszont bármelyik megkért volna, kiraktam volna, mert nem lényegi kérdés.

Tipp: Állj oda a barátod elé, és mondd el neki.

2013. nov. 13. 09:42
 13/30 anonim ***** válasza:
47%

Én erre már ráfaragtam. Nem vettem komolyan, hogy ő nem akarja kitenni pedig oka volt.. titokban ismerkedett és le is lépett egy másik csajjal..

Szerintem ha valaki nagyon nem akarja akkor vagy szégyell vagy kavar a hátad mögött.

2013. nov. 13. 10:00
 14/30 anonim ***** válasza:
77%
Nekünk sincs kint, hogy kapcsolatban vagyunk sőt nem is jelöltem meg, hogy kivel vagyok együtt. Közös képek vannak fent és ennyi. Ha téged zavar akkor mond el neki, beszéljétek meg. Lehet, hogy számára nem olyan fontos a facebook és ezért nem rakta ki.
2013. nov. 13. 10:02
 15/30 anonim ***** válasza:
20%
évekig nem raktam ki. primitív emberek ragaszkodnak ehhez
2013. nov. 13. 10:05
 16/30 anonim ***** válasza:
45%

Utolsó, ne általánosíts légy szíves! Attól, hogy neked nem fontos még másnak igen..

Én sem tartalak primitív embernek attól, hogy neked nem fontos ami nekem igen. Legyen szó akármiről. Tehát a kérésem, ne itélkezzünk!

11-es véleményével értek amúgy egyet, szakasztott ugyanígy jártam én is! Ahol nagyon nem hajlandó kitenni valaki aki amúgy és egész nap fent lóg (tehát még arra se foghatjuk, hogy nem él face életet) az igenis gyanús és oka van!!

2013. nov. 13. 10:11
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Ne keverjük már össze a

"nem teszem ki mert nem fontos eszembe se jutott, keveset vagyok fent stb" és a

"nem akarom kitenni mert hülye vagy, hagyjál békén, igy megy úgy stb...stb" fogalmait.

Itt nem az a lényeg, hogy kint van vagy nincs kint hanem a hozzáállás, a SZÁNDÉK!!!!

Ahol minden rendben van ott igenis rá lehet beszélni, hogy kitegye még akkor is ha neki nem, csak nekem fontos. Aki viszont a a kifejezett kérésem hatására sem hajlandó kitenni az könnyen lehet, hogy a sumákságát próbálja ezzel leplezni ahogy 11-esnél és nálam is volt.

2013. nov. 13. 10:18
 18/30 anonim ***** válasza:
26%
az idióták teszik ki. azok akarják, hogy a magánéletükön csámcsogjon 200-300 ember. az ismerősei TUDJÁK a helyzetet.
2013. nov. 13. 10:35
 19/30 anonim ***** válasza:
74%

Utolsó:

Mikor valakivel együtt vagy, aki nem hajlandó kitenni, de közben naponta szaporodnak az ellenkező nemű ismerősei, meg tényleg egész nap fent van, ott hadd ne a másik fél legyen már az idióta. Itt nem arról van szó, hogy nagy dobra verni a dolgokat, hanem arról, hogyha titkolja, annak oka van. És erre már rába$ztunk páran...

11es voltam, amúgy köszi a lepontozást mindenkinek, ami jóval gyerekesebb, mint a neten megadni a családi állapotot... Dehát ez van...

2013. nov. 13. 10:50
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
aki félre akar lépni félre fog lépni. kitehet bármit.
2013. nov. 13. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!