Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem bírom tovább, összeroskado...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bírom tovább, összeroskadok! Segítség?

Figyelt kérdés

11 hónapja, 5 napja, 2 órája és 3 perce van vége a kapcsolatomnak. Fanatikusan percre pontosan tudok minden dátumot, a szakításunk óta nem beszélünk, letiltott, nem tudunk egymásról semmit, csak minden nap eszembe jut lassan egy éve, és meg-meg lesem a facebookját egy másik fiókról, már ami nincs titkosítva neki. Egy ideig áltattam magamat az utóbbi 1-2 hónapban, hogy túl léptem. De nem. Hozzá fogható nincs. Egy istennő. Nem keresem ugyan azt amilyen ő volt, azt keresem amit ő hozott ki belőlem, és én belőle. Nem tudok mit tenni, nem bírom tovább! Most 20.-án lett volna az évfordulónk... Pontosan 17 óra 21 perckor ... Már nem szeretném hogy valaki úgy szeressen mint ő, és hogy én úgy valakit mint őt. Én már csak azt szeretném hogy boldog lehessek. Hogy megszabadulhassak tőle, ne fájjon tovább. Már rég lemondtam a párkapcsolatokról. (itt 15 percet bambultam) - tönkre ment az életem.

Segítség.

21/F - BP

2013. nov. 12. 19:20
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Egyébként írhatsz nekem privátot, bármikor, nyugodtan. Csak nem biztos, hogy ma már válaszolok mert nem maradok már soká.
2013. nov. 12. 19:58
 22/32 anonim ***** válasza:

Akkor húzz le 2 kupica pálinkát, aztán elő a benzinnel, meg a gyufával! Ne hagyd, hogy pár vacak kacat bálványimádót csináljon belőled, pusztuljanak!

Ne a múltban élj! Ő már tovább haladt, te meg csak állsz egyhelyben. Amíg neki nem indulsz a jövőnek, addíg nem jön változás!

2013. nov. 12. 19:59
 23/32 A kérdező kommentje:
Egyébként nagyon megváltoztam, külsőre és belsőre is, és bár nem igazán van ami leköt, de próbálkozom mostanság, de még melóban is eszembe jut... :) Bulikkal szoktam "boldoggá tenni" önmagam :)
2013. nov. 12. 21:08
 24/32 Szergej55 ***** válasza:
0%
Ha nem kamu (, amit erősen kétlek), akkor vágd fel az ereidet. Szívesen!
2013. nov. 12. 21:32
 25/32 anonim ***** válasza:

Bárcsak az én barátom is ennyire fontosnak találná a velem kapcsolatos dolgokat :(

Nagyon szerethetted őt, sajnálom, hogy ez történt. De lassan egy éve külön vagytok, felejtsd el, és úgy gondolj rá, hogy egy szép emlék marad az életedben, de ezek után még temérdek jön, hisz fiatal vagy!:) Gondolj arra, hogy nem áll meg az idő, és a dolgokat magunk után kell hagyni.

Találj magadnak elfoglaltságot, legyél a barátaiddal, keress hobbit, és mindig a dolgok pozitiv oldalát nézd! Bár tudom, hogy ezek most számodra csak üres szavak, de te is tudod,hogy nem mehet ez örökké így.

Amúgy tiszteletreméltó fiú vagy, hülye kell legyen valaki, hogy ne becsüljön meg Téged!:)

2013. nov. 12. 21:33
 26/32 anonim ***** válasza:
# 24 miért tenné azt? Neked lehet,hogy az lenne a problémamegoldásod,de nem mindenki szalad rögtön gyáva módon az öngyilkosságba.
2013. nov. 12. 21:33
 27/32 A kérdező kommentje:
25-ös nagyon köszönöm szépen, ugyan ezt csinálom, gyors kajákat eszek, fagyizgattam nyáron egyedül, stb, szóval megpróbáltam élvezni az életet, és most bulizgatok is :) próbálom, de nem megy :D ... valami hiányzik, az űrt be kellene tölteni. nagyon nagyon nagyon szépen köszönöm hogy megbecsülöd azt, amit puszta sorok között olvastál, anélkül hogy ismernél. tudod nem vagyok az a szánalmasan festő, vékony hangú fiú... férfias vagyok, csak közben érzékeny. és nagyon jól esik ha közben ezt mások tudják értékelni. mert úgy érzem hogy nem nemileg, hanem első sorban emberileg kellene érzékenynek lennünk. úgy hogy igazán jól esett :) én meg azt mondom, hogy bár csak megtalálnád te is azt, aki megbecsül téged, és bár csak ismernék olyan hölgyeket mint te, akik megbecsülik a lelki világomat... :)
2013. nov. 12. 22:11
 28/32 anonim ***** válasza:
elolvastam..és kirázott a hideg,,a szemeimm srásraállnak..de már dőlnek is belőle a könnyek...átéltem már egyszer..3.5 év után szakítás..most pedig egy boldogtalan kapcsolat..
2013. nov. 12. 23:32
 29/32 anonim ***** válasza:
Szia.. te egy nagyon értékes ember vagy... sajnálom, hogy ennyire nem becsült meg a barátnõd... pontosan tudom mit érzel.. bárcsak olyan lenne a féligmeddig barátom, mint te vagy... ne vesztegesd el az értékedet egy ilyen gerinctelen lányra... én bármit megtennék egy olyan fiúért, mint amilyen te vagy..(.../L)
2013. nov. 13. 08:32
 30/32 A kérdező kommentje:
29 : Igazán köszönöm szépen, fogalmad sincs hogy mennyire jól esik ha értékelnek ilyen téren... Folyton azzal jönnek hogy helyes vagyok, stb... Mindenféle üres duma... Nekem az kell, hogy végre észrevegyék, hogy más vagyok mint a többi... Különleges szeretnék lenni valakinek újra...
2013. nov. 13. 11:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!