Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bírom tovább, összeroskadok! Segítség?
Figyelt kérdés
11 hónapja, 5 napja, 2 órája és 3 perce van vége a kapcsolatomnak. Fanatikusan percre pontosan tudok minden dátumot, a szakításunk óta nem beszélünk, letiltott, nem tudunk egymásról semmit, csak minden nap eszembe jut lassan egy éve, és meg-meg lesem a facebookját egy másik fiókról, már ami nincs titkosítva neki. Egy ideig áltattam magamat az utóbbi 1-2 hónapban, hogy túl léptem. De nem. Hozzá fogható nincs. Egy istennő. Nem keresem ugyan azt amilyen ő volt, azt keresem amit ő hozott ki belőlem, és én belőle. Nem tudok mit tenni, nem bírom tovább! Most 20.-án lett volna az évfordulónk... Pontosan 17 óra 21 perckor ... Már nem szeretném hogy valaki úgy szeressen mint ő, és hogy én úgy valakit mint őt. Én már csak azt szeretném hogy boldog lehessek. Hogy megszabadulhassak tőle, ne fájjon tovább. Már rég lemondtam a párkapcsolatokról. (itt 15 percet bambultam) - tönkre ment az életem.
Hát köszönöm az értelmes válaszokat... Sajnos ilyen orvosokra nincs pénzem nekem... Ha tudnátok az egész történetet... Könyvbe illő... És az is ami utána velem történt... Elnézést kérek mindenkitől a hülye kérdésért... Nem is tudom mit vártam mikor ilyet kérdeztem.
2013. nov. 12. 19:38
12/32 anonim válasza:
Nem hülye kérdés szerintem. Az, hogy más emberektől tanácsot, segítséget kérsz, azzal semmi gond nincs.
2013. nov. 12. 19:42
13/32 anonim válasza:
Szerintem találni fogsz mást. Egyet biztosan tudhatsz: nem ő volt a tökéletes "Nagy Ő". Hogy honnan? Hát, mert nem vagytok most együtt. Szerintem semmisísd meg az emléktárgyakat, és kösd le magad valamivel egy ideig, ami kikapcsol (pl. sport, gitározás, zenehalgatás, ilyesmi).
2013. nov. 12. 19:43
14/32 A kérdező kommentje:
Nem hinném hogy képes lennék bántani bármelyik tárgyat is, bálványként tisztelem őket, más kezébe oda se adnám, nem hogy elpusztítsam őket :/
2013. nov. 12. 19:46
15/32 anonim válasza:
Azért van ez mert nagyon ráérsz ezen agyalni ahogy kiveszem szavaidból. kösd le a figyelmed ahogy tudod és ne tegyél ilyen kijelentést lemondtál a párkapcsolarrol mert a végén elhiszed... fel a fejjel bro és annak is add meg az. esélyt h találs hozzá hasonlót talán jobbat is... SEemmi sem lehetlen ;))
2013. nov. 12. 19:48
16/32 anonim válasza:
#8 h.lye :D
részvétem haver, kikapcsolsz, ennyit tudsz megtenni, menj le nyugodtan a gödör aljára, most ez kell neked, hagyj magadban valahol egy kis dacot, aztán majd begyógyulnak a sebek és jön az élni akarás
(saját tapasztalat: egy idő után már én is ki "mertem" dobálni a cuccait)
2013. nov. 12. 19:49
17/32 A kérdező kommentje:
13-as : Mit meg nem adnék azért, hogy mást találjak... Aki olyan tökéletes, esszenciális, isteni kívülről és belülről, mint ő..... De már azzal is beérném ha csak túl léphetnék rajta. Szavaid legyenek igazak!
2013. nov. 12. 19:49
18/32 anonim válasza:
Igen, a Nagy Ő úgy fog elfogadni, ahogy vagy, nem tilt le és nem kerül téged teljes mértékben. 13. írta a zenét, én amikor zenéket hallgatok, mindig ki tudom zárni a gondjaimat, élvezem, boldog vagyok, egyszerűen segít túllépni dolgokon, vagy csak úgy egy hétköznapi napot vidámmá tenni. De írta a gitározást, sportot, ezek is nagyon jók, annyi a lényeg, hogy próbálj túllépni a dolgon, még ha az nagyon nehéznek is tűnik. Hidd el, volt már sok ember így, de nagy részüknek sikerült túllépni, megtalálták az igazit, és nem bánták meg. Gondolkozz el, van értelme, hogy még mindig minden percedben rajta gondolkozol? Nagyon jó tevékenységekkel lehetne eltölteni ezeket a másodperceket. Próbáld meg. :)
2013. nov. 12. 19:50
19/32 A kérdező kommentje:
Hálásan köszönöm szépen őszintén mindenkinek aki támogatott, és azoknak is akik talán esetleg még fognak
2013. nov. 12. 19:51
20/32 anonim válasza:
Ja, igen, én ma 20:05-től a Cl*ss FM-en (reklám :D) fogom hallgatni a Karma Kalauzt, szoktak ott lenni beszélgetések, (főszerepben a zene van) elmondják az emberek, milyen volt a napjuk, ki hogy érzi magát, néha beszélnek a problémájukról, stb. Én szeretem, belehallgathatsz. (ezt most azért írtam, hogy lásd, kapásból lehet találni időtöltést) :D :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!