Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek? Szeretem, de úgyérzem mégsem.
Figyelt kérdés
Azért írok most nektek, mert egyszerűen nem merek nem anonim kérdést feltenni az ismeröseimnek vagy a szüleimnek. A történetem a következő. Gimnázium első évében egy kettő hónap után találkoztam egy lányjal aki mindenkinél jobban tetszett és ez kölcsönös volt. Kiderült hogy szinte mindenben hasonlítunk, hihetetlen mennyiségű közös dolog van bennünk. Eddig ez egy tök jó love story olyan szinten hogy mi voltunk rengeteg embernek a minta pár. Én mindig is érzékeny ember voltam, bár annyira sohasem mint a barátnőm, de mindennél többet jelentet hogy boldog legyen ezért mindig kedveskedtem neki. Pár hónap után rengeteg dolog kiderült róla, de olyanok amiket hónapokig emésztettem, de mégsem szakítottam vele mert szerettem. Az első félévet és a "félévfordulót" meg probáltam varázslatosá varázsolni neki, amitől persze csak mégjobban kötödött hozzám. A világ szinte mintha megszűnt volna körülöttünk. Hanyagoltuk a barátokat suli után 3 óráig együtt voltunk, hazamentünk tanultunk és utána egyből skype lefekvésig napi 6-7 óra skype. A barátaim még megvannak félig meddig, de hobbim már abszólút nincs. Ő mostanában nagyon nyűgös hogy nincsenek barátai, mert annyi időt volt velem hogy őket elvesztette ez alatt. Most november végén lesz az évfordulónk, és én mostmár rájöttem, hogy azért nyűglődik mert ahogy szépen elmúlt a szerelem és szeretet vette át a helyét kinyílt a szemünk. Mintha házasok lennénkm illetve inkább ő. Neki tényleg eltűntek a jó barátai :( Egyértelműen leesett hogy nekem kell a támaszának lennem, annak akivel mindent megbeszél. Én viszont nem érzem magam ehhez elég érettnek. Másrészt meg teljesen más hogy állunk hozzá a kapcsolatokhoz. Neki volt előttem rengeteg barátja több aktusa is(nagy káromra) És megérezte már azt is hogy milyen ha dobják, illetve milyen csak kavarni. Nekem ezekről fogalmam sincs. Egyből belenyúltam a mézbe. Ő volt az első csókom, aktusom, nagy szerelmem. Most hogy itt állunk ezen a nagy határonm úgyérzem menekülnöm kell, mert ha nem teszem örökre itt maradok. De nem tudok elmenni. Még mindig szerettem, és ez emészt engem napok óta. Felfordul a gyomrom, ha arra gondolok hogy emiatt sír vagy szenved. Nem tudnám neki megmondani, így viszont én fogok szenvedni. Tehetetlen vagyok... Köszönöm ha ezt végig olvastad, és kiváncsian várom a véleményed, szerinted mi lenne helyes.
Beszéld meg vele, hogy te nem tudod minden téren kitölteni az életét, mindenkinek kell saját tér, neki is, még ha most nem is látja. Kell, hogy legyenek barátai.
Egyébként téged meg nem értelek.
"Neki volt előttem rengeteg barátja több aktusa is(nagy káromra)" - nagy károdra? Ő meg komolyan tervezett veled, ennyi kapcsolat után, most mégis te akarsz lelépni.
Ha szereted és meg tudod vele értetni hogy nyisson más emberek felé is, akkor szerintem működhet, bár nem teljesen világos nekem, hogy tényleg szereted-e még.
2013. nov. 9. 23:00
3/14 anonim válasza:
Tudod hányan akarnának ilyen kapcsolatot? Most meg mikor mindenkit elveszített akkor hagynád ott még te is? Igen egy idő utána lángoló szerelem elmúlik. ezért kell táplálni a lángot apró figyelmességekkel és picit kevesebbet együtt lenni hogy úgymond kiéhezzen a másik :) Néha egy jól időzített szeretlek szócska is képes az egekbe repíteni a másikat.. nah ugye hogy nem érdemes elpazarolni ezeket a pici ˇvarázsporokatˇ A szex pedig szex .... nem lesz mással jobb ha őt szereted.. vele össze szoktál már... mássla meg kezded előről nem mellesleg a szexen és a csókon kívül vannak fontosabb dolgok is.. Odáig rendben van hogy élni akarsz még de a pasik nagyrésze nem érti meg hogy lehet hogy leváltja a csajt a szex az ugyan úgy szex marad egy másik nővel csak max sokkal üresebb mert nem vagy vele összeszokva... Ha az az indok hogy még nem éltél de szereted akkor szívasd meg magad...
remélem tudtam segíteni :)
2013. nov. 9. 23:00
4/14 A kérdező kommentje:
A nagy káromra visszavezetés volt, nem érezném magam ettől kínosan ha nem egy régi jó ismerösöm lett volna a delikvens(méghozzáegyszeri alkalom, durva átveréssel, óvszer nélkül)de sorolhatóm lehet hogy énvagyok a hülye de ez nagyon bántott...Az eset meg nem ilyen egyszerű. Amikor vele vagyok minden tökéletes, de amint elválunk szenvedés az egész..
2013. nov. 9. 23:03
5/14 A kérdező kommentje:
23:00-nak Igen lehet hogy nem éltem, van aki ezt le is nyelné, de bennem annyi minden van még. Érzem és látom, és nem hagy nyugodni a gondolat.. Amúgy meg észrevehetnétek hogy olyan embernek papoltok aki még sohasem vesztett el senkit, így hogy becsüljem meg a partnerem? Éhezem a tapasztalatra, ezt vegyétek figyelembe
2013. nov. 9. 23:06
6/14 anonim válasza:
Gondolod együtt öregedtek meg eszeske?
2013. nov. 9. 23:15
7/14 anonim válasza:
Hát nem így becsültem meg az első barátnőmet mint te. Nem érdemled meg!
2013. nov. 9. 23:19
8/14 A kérdező kommentje:
Hidd el eszeském, nem gondolnám ezt ha nem egy ilyen határozott lányjal lenne dolgom. Ő már ezen agyal...Egyébként meg becsülöm annyira hogy ezt ne tegyem meg vele, de a szívem ezt akarja. Ha nem tűnt volna fel ezért írtam ezt a szaros kérdést. Sokan itt túl okosnak hiszik magukat, azt se tudjátok miről van szó :*
2013. nov. 9. 23:30
9/14 anonim válasza:
Nem a szíved, azt nem a gatyádban hordod. :D
2013. nov. 9. 23:34
10/14 A kérdező kommentje:
A kissebbik énem tökéletesen megvan elégedve a kapcsolattal, sőt..:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!