Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátnőmmel boldog kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmmel boldog kapcsolatban éltünk és hirtelen egyik napról a másikra megváltozott. Mi lehet az oka? 18/F

Figyelt kérdés
Elutazott egy hétre, egy ideig semmi gond se volt, majd hirtelen egyik este az aggódásomat úgy fogta fel, mintha birtokolni akarnám. Majd kiderült hogy a buszúton hazafelé beszélgetett egy sráccal 3 órát és ez a probléma fő oka. 10 hónapja vagyunk együtt, minden gond nélkül és ez váratlan volt. Most ő sem tudja mit akar a sráccal, de nemtudja egyértelműen dobni és találkozni akar vele. Mi lehet az oka? Mit tehetek?

2013. nov. 4. 12:28
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Smartlboro:

Azt mondta, hogy nem tudja mit érez, engem még mindig szeret de találkoznia kell a sráccal hogy megtudja hogy vele mi van. Hihetetlenül hangzik, de ha ellenállok csak tovább rontom a dolgot, hiszen jelenleg a szemében én vagyok az aki birtokolni akarja, aki szörnyen féltékeny stb.

2013. nov. 4. 12:37
 12/23 anonim ***** válasza:
szerintem megszívtad.
2013. nov. 4. 12:40
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
én nő vagyok,de azt mondom dobd ki.
2013. nov. 4. 12:42
 14/23 anonim ***** válasza:
Én is nő vagyok, szerintem is dobd.
2013. nov. 4. 12:44
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Eléggé abszurd helyzet.

Alapjáraton én is ellenzem a birtoklási kényszert bármelyik fél részéről, de nálad abszolút érthető, hogy zavart vagy azután, hogy a barátnőd célzást tett arra, hogy esetleg lecserél téged a továbbiakban.

Nem azzal van a gond, hogy haveri alapon találkozik másokkal, hanem azzal, hogy bepasizási szándékkal teszi és ráadásul még előtted is ilyen stílusban adja elő.

Én is nő vagyok és ha biztos vagy benne, hogy nem értettél semmit félre, akkor szerintem is közöld vele, hogy köztetek ezennel vége.

2013. nov. 4. 12:45
 16/23 anonim ***** válasza:
46%

az érzéseid, nyomorod nem érdekli.

az nem kóros birtoklás ha nem dughat mással és nem randizhat. nem, fogod megtenni (nem szoktuk) de menekülj, dobd ki a gerinctelen szemét férget!

2013. nov. 4. 12:47
 17/23 anonim ***** válasza:
Uhh, nagyon együttérzek veled. Komolyan ez egy tragédia lehet, rossz dolog ezt átélni. Szerintem szakíts vele, most akármennyire is fáj, legyél férfi. Ő meg majd megszívja. Az élet visszadja neki majd.
2013. nov. 4. 12:48
 18/23 anonim ***** válasza:
47%
amúgy szerintem ne tegyél semmit. ha akar majd úgyis otthagy. addigis tömd ha jó bőr.
2013. nov. 4. 12:54
 19/23 NyolcOne9 ***** válasza:
Hát bocs, de ha nekem olyat mondana a barátnőm, amit te most ide leírtál, akkor szó nélkül kidobnám. Te meg mit akarsz még? Egyértelműen nem szeret, de még meg is aláz.
2013. nov. 4. 12:56
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

A szerelem elmúlt a részéről és most felszította a tüzet egy másik srác.

Szerintem enged őt el.

2013. nov. 4. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!